Πέμπτη, 27 Ιανουάριος 2022 14:08

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Στις 2 Φεβρουαρίου το ματς κυπέλλου με την Α.Ε. Αρμενίων

Γράφτηκε από τον

Στις 2 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το νοκ - άουτ ματς της Α.Ε. Αρμενίων με την Καλαμάτα ‘80 για την δεύτερη αγωνιστική της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ ανδρών.

Το εν λόγω ματς δεν έγινε χθες λόγω της κακοκαιρίας και των προβλημάτων που έχουν προκύψει με τις μετακινήσεις. Για τον ίδιο λόγο αναβλήθηκε και η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Α.Σ. Κέρκης Σάμου, που επίσης ορίστηκε για την προσεχή Τετάρτη.
Το ματς της Καλαμάτας ‘80 θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο 1ου Γυμνασίου Αγ. Ιωάννη Ρέντη και θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα. Οι “λύκοι” είναι το φαβορί για την πρόκριση και θέλουν να προχωρήσουν στο θεσμό, παρότι βασικό μέλημα είναι η Pre League και η άνοδος. Πριν το κύπελλο, υπάρχει ωστόσο το πρωτάθλημα και το εντός έδρας ματς του Σαββάτου, με αντίπαλο τον Α.Σ. Κέρκης όπου η επιστροφή στις νίκες είναι μονόδρομος ύστερα από την ήττα στην Πολίχνη.
Η Καλαμάτα ‘80 με 6 βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές, βρίσκεται στην δεύτερη θέση στον όμιλο της ανόδου, πίσω από τον Πήγασο Πολίχνης που έχει 7, ενώ η ομάδα της Σάμου με 4 βαθμούς είναι στην 4η θέση.