Δευτέρα, 23 Μάιος 2022 14:34

Ξεκινά ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν στην Καλαμάτα ‘80

Γράφτηκε από τον

 

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα αρχίζουν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα σε ότι αφορά τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού της Καλαμάτας ‘80 εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Εδώ και λίγες ημέρες η διοίκηση έχει προχωρήσει τις επαφές της με τον προπονητή Παναγιώτη Ντάκουρη και τους αθλητές έτσι ώστε να αρχίσουν το κτίσιμο της ομάδας που θα πορευτεί στο νέο πρωτάθλημα της Pre League.

Ο στόχος θα είναι και πάλι πρωταγωνιστικός και για το λόγο αυτό όλοι στην ομάδα θέλουν να δημιουργήσουν ένα αρκετά καλό και ανταγωνιστικό ρόστερ. Το σίγουρο είναι ότι θέλουν να κάνουν στοχευμένες και ουσιαστικές κινήσεις οι οποίες θα δυναμώσουν την ομάδα ώστε να παρουσιαστεί ακόμη πιο ανταγωνιστική.
Αυτό σημείωσε και ο προπονητής Παναγιώτης Ντάκουρης με δηλώσεις του στην “Ελευθερία”: “Εχουμε προχωρήσει σε συζητήσεις για ανανεώσεις με τα παιδιά από το υπάρχον υλικό. Κάποια παιδιά θα αποχωρήσουν και ήδη είμαστε κοντά στο να πραγματοποιήσουμε τις πρώτες μεταγραφές. Από εκεί και πέρα οι οποίες κινήσεις μας για τη στελέχωση της ομάδας θα εξαρτηθούν από το πως θα είναι το υπάρχον δυναμικό. Δηλαδή ποιοι αθλητές θα συνεχίσουν στην ομάδα και ποιοι δεν θα είναι μαζί μας. Θα γίνουν στοχευμένες και ουσιαστικές κινήσεις, γι’ αυτό και δεν βιαζόμαστε. Σκοπός είναι να γίνει η ομάδα όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική. Εχουν προχωρήσει κάποια πράγματα και σταδιακά θα γίνονται οι ανακοινώσεις”.
Κάνοντας μια πρώτη εκτίμηση για το τι να περιμένουμε στο νέο πρωτάθλημα της Pre League, ο Παναγιώτης Ντάκουρης μας είπε: “Οπως φάνηκε στη διάρκεια της χρονιάς έγινε ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ηταν η πρώτη χρονιά που διεξήχθη το πρωτάθλημα της Pre League και σίγουρα όλες οι ομάδες θα είναι προετοιμασμένες καλύτερα γνωρίζοντας πως ήταν η χρονιά που έφυγε”.

Συνεχίζει ο Αλέξης Μπούρας

Στο τέλος της χρονιάς που έφυγε ο Αλέξης Μπούρας με ανάρτηση στην σελίδα του στο facebook, γνωστοποίησε ότι αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Ο έμπειρος αθλητής θα παραμείνει στην Καλαμάτα ‘80 και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του από άλλη θέση. Συγκεκριμένα θα είναι ο τιμ μάνατζερ της ομάδας και θα συντονίζει τις κινήσεις σε ότι αφορά τα μεταγραφικά θέματα.