Δευτέρα, 26 Σεπτέμβριος 2022 12:29

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Κάλεσμα από Ντάκουρη σε κόσμο για το τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης”

Γράφτηκε από τον

Χωρίς προβλήματα και με όλους τους παίκτες να είναι κοντά στην ομάδα, η Καλαμάτα ‘80 προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο φετινό πρωτάθλημα της Pre League.

Η ομάδα σιγά-σιγά αρχίζει να δένει και εκείνο που χρειάζεται όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος να βελτιώνεται μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια, που θα αρχίσουν τις επόμενες ημέρες, ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη στην πρεμιέρα της Pre League.
Για την πορεία της προετοιμασίας ο προπονητής των “Λύκων” Παναγιώτης Ντάκουρης δήλωσε στην “Ελευθερία”: “Ολοι οι αθλητές συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις με πάρα πολύ καλή διάθεση και συνάμα πάρα πολύ κούραση από το καθημερινό πρόγραμμα. Η ομάδα αρχίσει να δένει περισσότερο, έχουμε χρόνο να βελτιώσουμε πράγματα μέχρι τις 5 Νοεμβρίου. Αυτή την περίοδο προσπαθούμε να βελτιώσουμε πράγματα στην τακτική ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο τουρνουά που έρχεται. Δυστυχώς έπρεπε φέτος να το κάνουμε νωρίς για να έχουμε τις ομάδες της Α1. Και θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί γιατί οι ομάδες της Α1 είναι σαφώς πιο έτοιμες σε σχέση με εμάς”. Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Ντάκουρης αναφέρθηκε στο τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης”, απευθύνοντας ουσιαστικά κάλεσμα στον κόσμο της πόλης και όχι μόνο να βρεθούν στο Κλειστό και να παρακολουθήσουν σπουδαίες ομάδες από την πρώτη κατηγορία του Ελληνικού βόλεϊ, αλλά και την Καλαμάτα ‘80, που και φέτος θα διεκδικήσει την άνοδο στη Volleleague. Συγκεκριμένα δήλωσε: “Περιμένουμε να έρθει ο κόσμος στο τουρνουά, που θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό καθώς συμμετέχουν τρεις ομάδες της Volleyleague. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης” είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που γίνεται με ομάδες Α1”.

Το πρόγραμμα του τουρνουά

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στη Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμάτας το τριήμερο Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, 1 με 2 Οκτωβρίου. Το πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:

•Παρασκευή 30/9
17.00 ΑΟ Καλαμάτα 1980 - ΑΟΝΣ Μίλων
20.00 Παναθηναϊκός ΑΟ - Αριστοτέλης
•Σάββατο 1/10
16.00 ΑΟΝΣ Μίλων - Αριστοτέλης
18.50 Τελετή Έναρξης - Βραβεύσεις
19.00 ΑΟ Καλαμάτα 1980 - Παναθηναϊκός ΑΟ
•Κυριακή 2/10
14.00 ΑΟ Καλαμάτα 1980 - Αριστοτέλης
17.00 Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΟΝΣ Μίλων
Απονομές