Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024 14:00

“ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Με 10 ομάδες το πρωτάθλημα μπάσκετ

Γράφτηκε από τον

Με τη συμμετοχή 10 ομάδων θα διεξαχθεί το φετινό πρωτάθλημα μπάσκετ “Αθληση για όλους” που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας.

Από τις παραπάνω ομάδες οι 7 έλαβαν μέρος και στο περσινό πρωτάθλημα, ενώ οι άλλες τρεις, η Αεροπορία, η Route και η Αναγέννηση θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά. Να σημειωθεί ότι η Route, μετά από δύο χρόνια παρουσίας της στο αντίστοιχο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, αποφάσισε φέτος να συμμετάσχει στη διοργάνωση του μπάσκετ.
Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή είναι οι Αεροπορία, Θουρία, Πολιτικοί Μηχανικοί, Γεωπόνοι, Αστραπή, Route, Αναγέννηση, Υγειονομικοί, Old Stars, Δικηγόροι.
Για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει η ακριβής ημερομηνία έναρξης των παιχνιδιών, αλλά όπως φαίνεται θα γίνει μετά το Πάσχα.
Τους εκπροσώπους των ομάδων υποδέχτηκαν ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Τουρισμού Γιώργος Λαζαρίδης με τους υπεύθυνους γυμναστές του προγράμματος “Αθληση για όλους” Θανάση Τσούκλερη, Βασίλη Κοσυφολόγο και τη γραμματέα Ξένια Γεωργαρά. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Κυριάκος Ταβουλαρέας, ως εκπρόσωπος του συνδέσμου διαιτητών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.
Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στα γραφεία του πρώην Αθλητικού Οργανισμού στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής είναι τα ακόλουθα:
Αεροπορία – Θουρία
Πολιτικοί Μηχανικοί – Δικηγόροι
Γεωπόνοι – Old Stars
Αστραπή – Υγειονομικοί
Route - Αναγέννηση