Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 12:15

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: “Η έδρα θα παίξει μεγάλο ρόλο”, λέει ο Γ. Καλόμαλος για τα μπαράζ ανόδου

Γράφτηκε από τον

Από τη Λακωνία ξεκινά ο Μιλτιάδης την προσπάθεια για άνοδο στη Γ’ εθνική.

Ο πρωταθλητής Μεσσηνίας θα αναμετρηθεί την Κυριακή στο Γύθειο (5 μ.μ.) με τον πρωταθλητή Λακωνίας Πανγυθεατικό, για την πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου στον 5ο όμιλο. Στη Ζάκυνθο η Θύελλα Αμπελοκήπων περιμένει τον Ατρόμητο Πατρών, ενώ στην Τρίπολη ο Παναρκαδικός θα υποδεχτεί τον Παλληξουριακό. Ρεπό την πρώτη αγωνιστική έχει ο Ξενοφών Κρεστένων. Την άνοδο θα πάρουν οι τρεις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα, έπειτα από το πέρας της 7ης αγωνιστικής.
Ο Μιλτιάδης θέλει να μπει με το… δεξί σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, ώστε να πάρει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση. Η μεσσηνιακή ομάδα θα αγωνιστεί μάλιστα στη Λακωνία έχοντας τη συμπαράσταση αρκετών φίλων της, που θα ταξιδέψουν με πούλμαν, αλλά και ΙΧ.
“Πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό”, λέει στην “Ε” ο Γιώργος Καλόμαλος, που βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους παίκτες του. Ο προπονητής του Μιλτιάδη περιμένει αμφίρροπα παιχνίδια, με την άνοδο να κρίνεται στις λεπτομέρειες. Εκτιμά ωστόσο ότι: “Η έδρα θα παίξει μεγάλο ρόλο. Οποια ομάδα την αξιοποιήσει και πάρει τα παιχνίδια στο γήπεδό της, θα έχει πολλές πιθανότητες.
Τα παιχνίδια θα είναι αμφίρροπα και θα γίνει μάχη. Εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όπως κάναμε μέχρι τώρα. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το καθένα. Υπάρχει αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα”.
Να σημειωθεί ότι ο Μιλτιάδης θα μεταβεί από το Σάββατο στο Γύθειο, όπου και θα διανυκτερεύσει.
Το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι είναι την 4η αγωνιστική (15/5) με τον Παναρκαδικό και το τελευταίο την 7η αγωνιστική (2/6) με τον Παλληξουριακό. Εντός θα παίξει με Ατρόμητο Πατρών για την 3η αγωνιστική (12/5), Ξενοφώντα Κρεστένων, 5η αγωνιστική (19/5) και Θύελλα Αμπελοκήπων, 6η αγωνιστική (26/5), ενώ τη δεύτερη αγωνιστική που θα γίνει τη Μ. Τετάρτη (1/5) έχει ρεπό.