Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 13:47

ΕΡΑΝΗ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 3-4: Φινάλε με ήττα στη Γ' εθνική

Γράφτηκε από τον

Γκολ και θέαμα προσέφεραν χθες στα Φιλιατρά, η Εράνη και ο Παναιγιάλειος σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με το "αγγλικό" 3-4.

Για την Εράνη ήταν το τελευταίο ματς στη Γ' εθνική, αφού υποβιβάστηκε στην Α' τοπική.
Αντίθετα η ομάδα του Αιγίου ανανέωσε τη θητεία της στις εθνικές κατηγορίες, χάρη στη νίκη της την περασμένη αγωνιστική επί της Κορίνθου.
Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν την Εράνη και στο 22' ήταν μπροστά στο σκορ με 0-3, χάρη σε δύο τέρματα του Μακρή και ένα του Τακίδη. Η ομάδα του Θοδωρή Γιακαλή μείωσε στη συνέχεια σε 1-3 με τον Καραμπέτσο, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Ο Παναιγιάλειος ξεκίνησε με. γκολ και το δεύτερο ημίχρονο, αυτή τη φορά από τον Θεοφανόπουλο (1-4), αλλά η Εράνη δεν παράτησε το παιχνίδι. Μείωσε στο 64' σε 2-4 με τον Γκεβόρι και στο φινάλε έκανε το 3-4 με τον Σινάνι, παλεύοντας μέχρι το τέλος για το θετικό αποτέλεσμα. Το 3-4 όμως δεν άλλαξε και η Εράνη αποχαιρέτησε με ήττα τη Γ' εθνική, στρέφοντας πλέον την προσοχή της στον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας με αντίπαλο τον Πανθουριακό, που θα διεξαχθεί τη Μ. Τετάρτη στις 5.30 μ.μ. στον Κορδία.
ΕΡΑΝΗ: Σαββίδης, Τσερπές, Mπρόζσκο, Τσερπές (68’ Καπλάνης), Μπινιώρης, Παπαδόπουλος, Κοτσιανούλης (68’ Φλαριώτης), Κωνσταντόπουλος (36’ Μπουρδέκας), Γκεβόρι, Φάκκης (36’ Σινάνι) Πουλιάνος (78’ Σάμσον), Καραμπέτσος.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Χάμος, Τακίδης, Κίτος, Βιλανάκης, Μακρής, Κοιντοχρήστος, Λούκας, Θεοφανόπουλος, Λιάτος, Τρέσα, Βήτος,