Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 04:44

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 4-1: Ανατροπή με “μαγικό” δεύτερο ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Με θετικό πρόσημο ολοκλήρωσε την σεζόν ο Αστέρας Αρφαρών, επικρατώντας 4-1 της Αναγέννησης Παραλίας.

Οι γηπεδούχοι δέχτηκαν πρώτοι το γκολ από τον Τσακαλάκο στο 33'. Μάλιστα η Αναγέννηση διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Ο Αστέρας επέστρεψε πιο αποφασισμένος και πιο αποτελεσματικός σκοράροντας τέσσερις φορές στο δεύτερο ημίχρονο για να πανηγυρίσει τη νίκη.

Στο 60' ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της ομάδας των Αρφαρών, Παναγιώτης Μπούρας, πέρασε ως αλλαγή στο ματς, όμως δεν κάθισε κάτω από τα δοκάρια, αλλά αγωνίστηκε ως επιθετικός. Μάλιστα, στο μισάωρο που έπαιξε κατάφερε να βρει δύο φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα!

Στο 47' ο Φέστας έγραψε το 1-1, στο 65' ο Παναγιώτης Μπούρας σκόραρε για το 2-1, ενώ ο ίδιος έκανε το 3-1 στο 75'. Στο 80' ο Γιαννακούντζος έδωσε... θριαμβευτικό τόνο, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ (Παναγιώτης Βούτσας): Π. Μωραγιάννης, Σακκάς (46' Νικ. Βανικιώτης), Γεωργιόπουλος, Χριστόπουλος, Σέφα (60' Π. Μπούρας), Τσιλίκος (46' Μπαράι), Γ. Μπούρας, Γιαννακούντζος, Φέστας, Γιαννακόπουλος, Περ. Μωραγιάννης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Πέτρος Χιώτης): Αντωνόπουλος, Ψώνης, Σκιαδόπουλος, Τσακαλάκος, Γκούζος, Πατικόπουλος, Σεφεράσι, Πανταζής, Παπαδέας, Μπουντάς, Νταβέας.

Ν.Κ.