Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024 16:10

“ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Με 8 ομάδες το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

Γράφτηκε από τον

 

Με τη συμμετοχή 8 ομάδων θα διεξαχθεί το φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”, που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας.

Την περασμένη Πέμπτη στα γραφεία του πρώην Αθλητικού Οργανισμού, στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, έγινε η δεύτερη συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων με την επιτροπή πρωταθλήματος, όπου έδωσε το παρών και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Τουρισμού Γιώργος Λαζαρίδης.
Στη διάρκεια της συνάντησης, οι υπεύθυνοι γυμναστές του προγράμματος “Αθληση για όλους” Θανάσης Τσούκλερης και Βασίλης Κοσυφολόγος, καθώς και η γραμματέας Ξένια Γεωργαρά, ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους των ομάδων για διάφορα διαδικαστικά θέματα και στη συνέχεια έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος.
Το παρών έδωσε και ο Νίκος Κοσάρης ως εκπρόσωπος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας.
Οπως προαναφέραμε φέτος θα λάβουν μέρος 8 ομάδες, που είναι το ΚΤΕΛ, η Μπαρτσελιώμα, η No pasaran, η No name, οι Λογιστές, οι Old School, η Tuba Libre και οι Ουρανοκατέβατοι.
Στην πρεμιέρα που έχει προγραμματιστεί να γίνει τη Δευτέρα 13 και την Τετάρτη 15 Μαΐου θα γίνουν τα παρακάτω παιχνίδια:
No pasaran - Μπαρτσελιώμα
No name – Tuba Libre
Old School – Λογιστές
ΚΤΕΛ - Ουρανοκατέβατοι

Το κύπελλο ποδοσφαίρου

Για 4η σερί χρονιά θα διεξαχθεί και το κύπελλο ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”, όπου θα λάβουν μέρος 5 ομάδες, που δήλωσαν συμμετοχή. Ο λόγος για τις ομάδες Μπαρτσελιώμα, Ουρανοκατέβατοι, Tuba Libre, No pasaran, No name. Τo κύπελλο θα ξεκινήσει με την αναμέτρηση Ουρανοκατέβατοι – No pasaran και ο νικητής θα αντιμετωπίσει στη β’ φάση την Tuba Libre. Επίσης στη β’ φάση θα βρεθούν αντιμέτωποι η No name με την Μπαρτσελιώμα.