Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 10:03

Στο… Πι και Φι: Επιλογές από τέσσερα πρωταθλήματα

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Από τη Γερμανία θα ξεκινήσουμε σήμερα και το ματς της Κολωνίας με την Ντάρμσταντ.

Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό (στο -4 από την 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ), ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν υποβιβαστεί και σκέφτονται τη νέα σεζόν. Αν δεν κερδίσει η Κολωνία την ουραγό θα είναι άξια της μοίρας της. Η Ντάρμσταντ δεν έχει πλέον να χάσει κάτι και θα παίξει ανοιχτά. Ο άσος σε συνδυασμό με το όβερ 2,5, προσφέρεται στο 2.10.
Στα πλέι άουτ της Super League 2, ο ΟΦΗ με το +6 από τη ζώνη δεν έχει πρόβλημα παραμονής, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Και ο Βόλος, ωστόσο, με το +4 από την προτελευταία Κηφισιά δύσκολα θα μπλέξει. Το μεταξύ τους ματς προμηνύεται αμφίρροπο. Θα εμπιστευτούμε όμως τους Κρητικούς, που με τον Δέλλα στον πάγκο, έχουν ανέβει αγωνιστικά και στην έδρα τους έχουν τον πρώτο λόγο.
Από την Ελλάδα θα κρατήσουμε και το διπλό του Παναθηναϊκού στη Λαμία. Οι “πράσινοι’ δεν έχουν περιθώρια για απώλειες κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα των πλέι οφ και θέλουν τη νίκη για να μείνουν σε τροχιά τίτλου.
Τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν γκολ, όπως και όλα σχεδόν του Παναθηναϊκού από την ημέρα που ανέλαβε ο Τερίμ.
Για να ανεβάσουμε την απόδοση θα συνδυάσουμε το διπλό με το όβερ 2,5.
Στην Ισπανία, η Θέλτα δίνει κρίσιμο ματς για την παραμονή, με αντίπαλο την άνετη βαθμολογικά Λας Πάλμας και γι’ αυτό ο άσος έχει υποχωρήσει στο 1.78.
Μονόπλευρο κίνητρο υπάρχει και στο ζευγάρι Αλμερία – Βιγιαρεάλ. Η πρώτη είναι ουραγός και καταδικασμένη σε υποβιβασμό και η Βιγιαρεάλ κυνηγά την 7η θέση για έξοδο στην Ευρώπη. Στο 2.07 το διπλό.
Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Αστον Βίλα με τη ψυχολογία στα ύψη από την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League, υποδέχεται την Μπόρνμουθ.
Η ομάδα του Εμερι χρειάζεται τη νίκη για να κρατήσει την 4η θέση που δίνει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Μπόρνμουθ είναι 13η και δεν έχει βλέψεις Ευρώπης, αλλά ούτε και πρόβλημα παραμονής. Εμπιστοσύνη στην έδρα (11 νίκες σε 16 ματς) και στην καλύτερη ομάδα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Κολωνία – Ντάρμσταντ 1 και όβερ 2,5 2.10
ΟΦΗ – Βόλος 1 2.20
Θέλτα – Λας Πάλμας 1 1.78

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Αστον Βίλα – Μπόρνμουθ 1 1.88
Λαμία – Παναθηναϊκός 2 και όβερ 2,5 1.83
Αλμερία – Βιγιαρεάλ 2 2.07