Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 19:40

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ - ΕΡΑΝΗ 1-1: Μοιράστηκαν και στο Κρανίδι τους βαθμούς

Γράφτηκε από τον

Οπως στο ματς του πρώτου γύρου στα Φιλιατρά, έτσι και σήμερα στο Κρανίδι, Ερμιονίδα και Εράνη μοιράστηκαν γκολ (1-1) και βαθμούς.

Αυτή τη φορά η ομάδα της Αργολίδας ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 44' με σουτ του Τριμπόνια, με τους Φιλιατρινούς να ισοφαρίζουν στο 75' με πλασέ του Καραμπέτσου. Ο Τριμπόνιας είχε σκοράρει και στα Φιλιατρά, χαρίζοντας τότε στο 95' το βαθμό στην ομάδα του, καθώς η Εράνη ήταν μπροστά από το 34' με πέναλτι του Ηλιόπουλου που πλέον αγωνίζεται στον Παναργειακό.

Η σημερινή ήταν η 11η ισοπαλία για την Εράνη στο πρωτάθλημα, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι απέναντι σε ομάδες της Αργολίδας (2 με τον Παναργειακό και 2 με την Ερμιονίδα).
Το ματς με την Ερμιονίδα ήταν το τελευταίο εκτός έδρας για τους Φιλιατρινούς, που ολοκληρώνουν το πρωτάθλημα την Κυριακή εντός έδρας με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο. Ενα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους "πράσινους" που έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά, όπως και η Ερμιονίδα. Ετσι σήμερα έγινε ένα ματς δίχως σκοπιμότητες, με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους. Οι γηπεδούχοι πριν ανοίξουν το σκορ είχαν δοκάρι στο 40' με πλασέ του Τριμπόνια και αφού απέκρουσε ο Οικονομόπουλος.
Στο β' μέρος η Εράνη ήταν ανώτερη και απείλησε με Σινάνι, Κωνσταντόπουλο, Παπαδόπουλο, Καραμπέτσο, Κοτσιανούλη, για να έρθει η ισοφάριση, όπως προαναφέραμε στο 75' με τον Καραμπέτσο. Ο σκόρερ έχασε στο 77' μεγάλη ευκαιρία για την ολική ανατροπή.
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Κουζούνιας, Μαγκαφίνης, Μεχμετάι, Τριμπόνιας, Ζεκιράι, Ντινόπουλος, Αλεξανδρής, Κάλα, Μιγιένγκα, Ψύχας, Τάσιος
ΕΡΑΝΗ: Οικονομόπουλος,, Καπλάνης, Μπινιώρης (46' Μπουρδέκας), Mρόζσκο (46' Τσερπές), Παπαδόπουλος, Κοτσιανούλης (87' Χάρμπας), Κωνσταντόπουλος, Φλαριώτης (46' Γκεβόρι), Φάκκης (56' Σινάνι), Πουλιάνος, Καραμπέτσος.