Υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και δυνατές μάχες σε όλες τις κατηγορίες χαρακτήρισαν το Ράλλυ Κορίνθου που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο.
Μετά από δύο χρόνια απουσίας το Ράλλυ Κορίνθου επιστρέφει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ και σήμερα και αύριο θα φιλοξενήσει τον τρίτο αγώνα της φετινής διοργάνωσης.
Στην Καλαμάτα βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα, η αγωνιστική ομάδα μηχανοκίνητου αθλητισμού της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ο 4ος πανελλήνιος αγώνας Πρωταθλήματος drift, θα γίνει σήμερα και αύριο, στο αυτοκινητοδρόμιο της Τριόδου.
Πανελλήνιος αγώνας Drift θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στην Τρίοδο.
Θετική παρουσία και διακρίσεις είχαν οι οδηγοί της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καλαμάτας στην Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος” που έγινε το Σαββατοκύριακο.
Τον τρίτο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων, καθώς και το δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Crosscar θα φιλοξενήσει σήμερα και αύριο η πόλη της Κύμης.
Στο 44ο Ολυμπιακό Ράλι που θα γίνει το σήμερα και αύριο με 50 συμμετοχές θα συμμετέχει η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας.
Συνεπής στο ραντεβού της με το… θέαμα ήταν και φέτος η Ανάβαση Τσακώνας, η οποία την Κυριακή αποζημίωσε με τον καλύτερο τρόπο τους πολυάριθμους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που παρακολούθησαν…
Την 4η Ανάβαση Τσακώνας διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας.
Εφτασε η ώρα για τη μεγάλη διοργάνωση μηχανοκίνητου αθλητισμού στη Μεσσηνία!
Μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο “Κανέλος” της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καλαμάτας, αυτή τη φορά στην Ανάβαση Ψάθας.
Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 10:43

Tuning Festival στην Τρίοδο

Επίδειξη αυτοκινήτων, εκθέσεις επιχειρήσεων και συναυλία των Goin’Through και feat Isorropostis, περιλαμβάνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Tuning festival, σήμερα και αύριο στο αυτοκινητοδρόμιο της Τριόδου, με τη δράση να…
Με σημαντικές διακρίσεις επέστρεψαν από την Τρίπολη οι οδηγοί της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καλαμάτας.
Σελίδα 1 από 22