Ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά και wellness events στην Ευρώπη, το Navarino Challenge, που πραγματοποιήθηκε από 13-15 Οκτωβρίου στην Costa Navarino και την Πύλο, διοργάνωσε τη δράση “Sharing is Caring”…
Την Κοινή Υπουργική Απόφαση (με το Υπουργείο Οικονομικών) για την κατανομή, τους όρους και τις προϋποθέσεις καταβολής της χρηματοδότησης του 2024, από την φορολογία των κερδών των παικτών τυχερών παιγνίων,…
«Στην Ελλάδα το τένις με αμαξίδιο ξεκίνησε περίπου το 2000 και εγώ ασχολήθηκα το 2004 στην Αθήνα», λέει ο πρωταθλητής του αθλήματος Γιώργος Λαζαρίδης στον Αγγελο Τσώνη και συμπληρώνει ότι…
Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 15:26

Ταρτάν στο Στάδιο του Μελιγαλά

Ταρτάν στίβου θα μπει στο Στάδιο του Μελιγαλά.
Τη διενέργεια εντατικών -προγραμματισμένων και έκτακτων- ελέγχων σε ομοσπονδίες, ενώσεις και σωματεία ανακοίνωσε το Υπουργείο Αθλητισμού, μετά από απόφαση του Γιάννη Βρούτση.
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωινό πρόγραμμα της 2ης ημέρας του 10ου Διεθνούς Αθλητικού Συνεδρίου του ΠΣΑΤ, στην Αρχαία Ολυμπία.
Συστάθηκαν 10 Ομάδες Εργασίας στο Υπουργείο Αθλητισμού που θα προτείνουν απαιτούμενες τροποποιήσεις κατά την κωδικοποίηση και τη διαμόρφωση του νέου Αθλητικού Νόμου.
Με επιτυχία οργανώθηκε τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου η 10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας, με κεντρικό σύνθημα «Η κίνηση δίνει Ζωή».
Ενας χρόνος συμπληρώθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου από τα εγκαίνια του γηπέδου του Μεσσηνιακού, που παραδόθηκε ανακαινισμένο στον ιστορικό σύλλογο.
Στα πλαίσια της πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Μεσσήνης, επισκέφθηκε την Παρασκευή τις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Αγίου Νικολάου και είχε την ευκαιρία να μυηθεί στα μυστικά…
Το γήπεδο του Μεσσηνιακού επισκέφτηκαν την Παρασκευή οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, στο πλαίσιο της Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.
Η ζωή στην επαρχία, και ειδικότερα στη Νοτιοδυτική άκρη της Ελλάδας δεν ήταν ποτέ εύκολη.
Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 11:37

Ξεκίνησε η επανασπορά στο Στάδιο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες επανασποράς στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας, που γίνονται με έξοδα του προέδρου της “Μαύρης Θύελλας” Γιώργου Πρασσά.
Μεγάλο χτύπημα κατά της "γάγραινας" της παράνομης θέασης συνδρομητικών υπηρεσιών πέτυχαν οι ομάδες antipiracy των δύο συνδρομητικών καναλιών, της Nova και της Cosmote TV.
Σελίδα 1 από 10