Ο Μεσσήνιος γιατρός και περιφερειακός σύμβουλος, αρμόδιος για θέματα Υγείας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, Αγγελος Χρονάς ορίστηκε στην 9μελης Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή του Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης του Ντόπινγκ.
Τρίτη, 29 Ιούνιος 2021 17:34

Νέο σωματείο στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
Νέο αθλητικό και πολιτιστικό σωματείο, με την επωνυμία ¨Αθλητική Ακαδημία Καλαμάτας Άννα Πολλάτου", δημιουργείται στην Καλαμάτα.
Παρασκευή, 18 Ιούνιος 2021 14:32

Ψηφίστηκε το αθλητικό νομοσχέδιο

Γράφτηκε από τον
Ψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο "Αναμόρφωση θεσμικού πλαισίου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, διατάξεις εναρμόνισης με ολιστική μελέτη FIFA-UEFA για το…
Τρίτη, 08 Ιούνιος 2021 21:03

Τα κύρια μέρη του νέου αθλητικού νομοσχεδίου

Γράφτηκε από τον
Κατατέθηκε στη Βουλή και αρχίζει την Πέμπτη 10 Ιουνίου στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων η συζήτηση του νέου αθλητικού σχεδίου νόμου «Αναμόρφωση θεσμικού πλαισίου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, διατάξεις εναρμόνισης με…
Πέμπτη, 11 Μάρτιος 2021 18:52

Στην Αθήνα το 2025 η Σύνοδος της ΔΟΕ

Γράφτηκε από τον
Τα μέλη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής αποφάσισαν ομόφωνα τη διεξαγωγή της Συνόδου του 2025 στην Αθήνα, με επίσκεψη και στην Αρχαία Ολυμπία.
Ευχάριστα νέα για τον Πάμισο, τον Α.Ο. Διαβολιτσίου, αλλά και όλες τις ομάδες της Γ’ εθνικής, καθώς από την προσεχή Δευτέρα θα μπορούν να ξεκινήσουν προπονήσεις.
Τη δυνατότητα διεξαγωγής των εκλογών των αθλητικών ομοσπονδιών (αλλά και των ενώσεων και των σωματείων) με ηλεκτρονικό τρόπο, προβλέπει τροπολογία του Υφυπουργείου Αθλητισμού, πουκατατέθηκε στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομικών…
Προθεσμία ως τις 31 Αυγούστου για την εγγραφή τους στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ, θα έχουν τα σωματεία που κάνουν χρήση αθλητικών εγκαταστάσεων που ανήκουν σε εποπτευόμενα από τη…
Η καρδιά του αθλητισμού χτύπησε έντονα στο Σύνταγμα σήμερα (5/2), με εκατοντάδες αθλητές και προπονητές να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο με αίτημα την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.
Τετάρτη, 03 Φεβρουάριος 2021 12:58

Μόρι: "Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν ό,τι και να γίνει"

Γράφτηκε από τον
Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, Γιοσίρο Μόρι, τόνισε η κατάσταση της πανδημίας δεν θα επηρεάσει τη διοργάνωση του καλοκαιριού.
Διαδικτυακή διημερίδα με θέμα "Η τεχνολογία στον αθλητισμό" διοργανώνει το Εργαστήριο Οργάνωσης,Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα «Start to Talk/Σπάσε τη Σιωπή - Μίλησε, Μην Ανέχεσαι» διοργανώνει σήμερα το Υφυπουργείο Αθλητισμού,, στο πλαίσιο του προγράμματος του Συμβουλίου της Ευρώπης γιατην «Προστασία των Παιδιών…
Τον απολογισμό του έτους και τους στόχους για το 2021 οριοθέτησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού στη Βουλή, στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό.
Breakdancing, skateboarding, surfing και αναρρίχηση είναι τα τέσσερα αθλήματα που θα προστεθούν στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων από το 2024.
Μετά τη σχετική υπογραφή και από τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη, για την Κοινή Υπουργική Απόφαση, την οποία έχει ήδη υπογράψει ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, θα…
Σελίδα 1 από 5

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ