Τετάρτη, 14 Οκτώβριος 2015 17:34

Μεσσηνιακές επιτυχίες στο Ράλι Ακρόπολης

Γράφτηκε από τον

Η Μεσσηνία διακρίθηκε στο ιστορικό Ράλι Ακρόπολης που έγινε την περασμένη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, οι Θανάσης Σιψάς και Παναγιώτης Αναστασόπουλος με το γνωστό Toyota Starlet TRD 300cc κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στην Ε9 (1300cc)  και Ε10 (1600cc), την πρώτη θέση στην ΑΛΑΚ και την 25η στη γενική κατάταξη. 
Οι Σιψάς - Αναστασόπουλος έδωσαν έναν αγώνα με πολύ μεγάλο ανταγωνισμό και ακραίες καιρικές συνθήκες και κατάφεραν να φθάσουν στον τερματισμό, χωρίς προβλήματα και όπως προαναφέραμε να διακριθούν.  Ο Θ. Σιψάς μετά τον αγώνα ευχαρίστησε τους φίλους και την ομάδα και δήλωσε έτοιμος για το ράλι Ακρόπολις του 2016, ενώ ο συνοδηγός Παναγιώτης Αναστασόπουλος αφιέρωσε αυτή τη νίκη στον μικρό εγγονό του Αργύρη Θεόκα που βαπτιζόταν την ημέρα του αγώνα. 
Να σημειωθεί ότι πριν από την εκκίνηση, έγινε την Παρασκευή μια ωραία γιορτή στο Service Park με πολύ κόσμο στα περίπτερα των χορηγών και πολλά δώρα. Στη συνέχεια τα αγωνιστικά πήγαν για τεχνικό έλεγχα, με τους μηχανικούς να τα ετοιμάζουν όλη τη νύχτα για το Shakedown το μεσημέρι του Σαββάτου. Η εκκίνηση στο ράλι Ακρόπολις δόθηκε στη μία του μεσημέρι, όπου το παρών έδωσε πολύ κόσμος και ο αγώνας ξεκίνησε βροχή, ενώ την Κυριακή μετά τις 3,4,56, ειδικές διαδρομές τα καιρικά φαινόμενα ήταν τόσο έντονα που ο αγώνας διεκόπη, καθώς δεν μπορούσαν τα ελικόπτερα και τα ασθενοφόρα να έρθουν στις ειδικές. Ετσι τα αυτοκίνητα μπήκαν για Service και υπό καθεστώς Park Perme ξεκίνησε η απονομή σ' ένα πολύ καλό αγώνα με βαθμό δυσκολίας 10.