Σάββατο, 14 Μάιος 2016 17:32

Θετική παρουσία του Σιψά στο Ράλι Ακρόπολις

Γράφτηκε από τον

 

Τη φήμη του ως έναν από τους σκληρότερους αγώνες Ράλι επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά το Ράλι Ακρόπολις.

Με την επιστροφή του στη Στερεά Ελλάδα, άνθρωποι και μηχανές ήρθαν αντιμέτωποι με τις δύσκολες και απαιτητικές ειδικές διαδρομές της Φθιώτιδας και της Φωκίδας, σε μια προσπάθεια να συνδυάσουν ταχύτητα με... επιβίωση.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να βρίσκεται εκτός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (WRC) λόγω κυρίως της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που διάγει η χώρα μας, ωστόσο ακόμα και ως μέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (ERC) δείχνει τα δόντια του.

Φέτος, μάλιστα, επιβεβαίωσε στο έπακρο τον χαρακτηρισμό του ως “Ράλι των Θεών” καθώς πέρα από τα εντυπωσιακά τοπία είχε και δύσκολες και ιδιαίτερα απαιτητικές χωμάτινες ειδικές διαδρομές. Κάτω από αυτές τις συνθήκες αγωνίστηκε και ο Καλαματιανός οδηγός, μέλος της ΑΛΑΚ Θανάσης Σιψάς, μαζί με τον συνοδηγό του Θανάση Κατσά. Πήρε την 3η θέση στην κατηγορία του, μια καλή θέση σε σχέση πάντα με τα μεγαθήρια

 

που είχε να αντιμετωπίσει και με την τεχνική υποστήριξη την οποία διέθετε. Ο Σιψάς το Ακρόπολης το έχει κάνει οικογενειακή υπόθεση, αφού μέλη της οικογένειας του συμμετείχαν άλλοι ως τεχνική υποστήριξη και άλλοι ως εθελοντές σε διάφορες θέσεις του αγώνα.