Πέμπτη, 19 Ιανουάριος 2017 12:24

ΑΛΑΚ: Συνάντηση γνωριμίας με το Γιώργο Τσώνη

Γράφτηκε από τον
ΑΛΑΚ: Συνάντηση γνωριμίας με το Γιώργο Τσώνη

Συνάντηση γνωριμίας με το Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Τσώνη θα έχουν σήμερα Πέμπτη στις 12.30 μ.μ. στο δημαρχείο της Μεσσήνης, τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καλαμάτας (ΑΛΑΚ). 

Στόχος του προέδρου της Λέσχης Γιάννη Πολυχρονόπουλου και των συνεργατών του είναι η προώθηση του μηχανοκίνητου και η συνεργασία με τους Δήμους, που μπορούν να συνεισφέρουν στο άθλημα και να κερδίσουν μέσω αυτού την προβολή σε πανελλήνιο επίπεδο, με την αρχή να γίνεται από το Δήμο Μεσσήνης.

Αγώνας Drift στην Καλαμάτα

Από εκεί και πέρα, στο τελευταίο συμβούλιο της Λέσχης, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση της γιορτής της πρωτοχρονιάτικης πίτας εντός του Φεβρουαρίου αλλά και η διοργάνωση αγώνα Drift και χρονομετρημένων στη πίστα Καλαμάτας πριν το Πάσχα. 

Παράλληλα, ξεκινά σταδιακά η προετοιμασία για τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διοργανώσει η ΑΛΑΚ τον Σεπτέμβριο, με το πλάνο να περιλαμβάνει αρχικά την εύρεση της καλύτερης ειδικής διαδρομής.

 

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, τα γραφεία της Λέσχης θα είναι ανοιχτά κάθε Τετάρτη από τις 6-9 μ.μ. προκειμένου να μπορούν οι αθλητές να «τρέχουν» θέματα τα οποία τους απασχολούν και να εξυπηρετούνται από το ΔΣ της ΑΛΑΚ.