Κυριακή, 09 Απρίλιος 2017 14:47

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Επιτυχίες στο Ολυμπιακό Ράλλι

Γράφτηκε από τον

 

Νέες επιτυχίες για την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας, αυτή τη φορά στο 38ο Ολυμπιακό Ράλλο, που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Ηλεία.

Το πλήρωμα των Ρήγα-Γεωργιάδη, με Ford Escort Mk2, τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Ε11 και στη τέταρτη της C3 παίρνοντας την 14η θέση στη γενική κατάταξη ενώ οι Γκρούμας-Παπανικολάου, τρέχοντας με Τoyota Corrola Ke70, τερμάτισαν στη πρώτη θέση της Ε10 και στη πέμπτη της C3 και ήταν 15οι στη γενική κατάταξη.

Συμμετοχή σε Ριτσώνα και Σπαθοβούνι

Η συμμετοχή της ΑΛΑΚ, σε αγώνες υψηλού επιπέδου, έχει και συνέχεια αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς μέλη της θα αγωνιστούν τόσο στην Ανάβαση Ριτσώνας όσο και στον αγώνα Χωμάτινης Ατομικής Χρονομέτρησης  που θα πραγματοποιηθεί στο Σπαθοβούνι Κορινθίας.

Στην Ανάβαση Ριτσώνας θα αγωνιστούν οι Δρακόπουλος Γιάννης με Peugeοt 106 s16 και Hλιόπουλος Παναγιώτης  με Ferrari Challenge.

 

Στον αγώνα στο διάδρομο Σπαθοβουνίου θα αγωνιστούν οι Χριστόπουλος Παναγιώτης με χωμάτινο φορμουλάκι, Σταθόπουλος Παναγιώτης με VW  Polo Gti, Κατσιγιάννη Αθανασία  με Toyota Starlet Kp61, Πολυχρονόπουλος Ηλίας με Toyota Starlet Kp61, Kατσάς Αθανάσιος με Toyota Corrola AE 111.