Πέμπτη, 11 Μάιος 2017 14:12

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πρωτιά στη Ζάκυνθο για τον Παναγόπουλο!

Γράφτηκε από τον

Νέα εντυπωσιακή παρουσία από τον Γιώργο Παναγόπουλο (BMW E30) της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καλαμάτας, αυτή τη φορά στη Ζάκυνθο.

Ο οδηγός της ΑΛΑΚ εντυπωσίασε τους πάντες στη Ζάκυνθο όπου φιλοξενήθηκε στις 6-7 Μαΐου ο 2ος γύρος του Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος και η 4η Ανάβαση Ζακύνθου κατακτώντας τη πρώτη θέση στην FSA, δηλαδή στα Ατμοσφαιρικά της Formula Saloon, και παράλληλα ήταν ο ταχύτερος της ημέρας!

Ο Παναγόπουλος έδειξε έτσι και πάλι το πλούσιο ταλέντο του κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου και  αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια του θεσμού και της χρονιάς. 

Δεύτερος στη Σπάρτη ο Ζησιμόπουλος 

Η ΑΛΑΚ εκπροσωπήθηκε και στον 3ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting που πραγματοποιήθηκε στη Σπάρτη και την πίστα "Sparta Circuit Racing Motul", σε μια διοργάνωση που ανέλαβε για ακόμη μια φορά το Αθλητικό Σωματείο "Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής" (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), με τη συμμετοχή του Γιάννη Ζησιμόπουλου.

Ο μεσσήνιος οδηγός, που τρέχει στη κατηγορία 60 Mini B (Zorri Motorsport, Birel Art-LKE), εκεί  όπου κατατάσσονται οι μικρότεροι αθλητές του αγώνα, ηλικίας 8-10 ετών, τερμάτισε στη δεύτερη θέση ελάχιστα πίσω από τη πρωτιά και το ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

 

Το ΔΣ της ΑΛΑΚ συνεχάρη και τους δύο αθλητές για τις επιτυχίες τους και τους ευχήθηκε ακόμη καλύτερη συνέχεια.