Πέμπτη, 25 Μάιος 2017 17:17

Διακρίσεις στη Μεγαλόπολη για τη ΛΕΜΟΚΑ

Γράφτηκε από τον

Τον 6ο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος Motocross φιλοξένησε το περασμένο Σάββατο η Μεγαλόπολη με την Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Καλαμάτας να δίνει δυναμικό παρών.

Η πίστα της Μεγαλόπολης φιλοξένησε αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος μετά από τρία χρόνια με την διοργάνωση να πραγματοποιείται με επιτυχία και να προσφέρει πλούσιο θέαμα στον κόσμο που παρακολούθησε τους αγώνες. 

Οι κόντρες του πρώτου σκέλους της ΜΧ1 ήταν συναρπαστικές ανάμεσα σε Κουζή και Κοντελέτα αλλά και Τσαρνά και Ηλιόπουλου με τους δυο τελευταίους να κάνουν το 2-3 κερδίζοντας την άνοδό τους στο βάθρο ενώ ο  Κουζής ήταν ο νικητής!

Από πλευράς της Μεσσηνιακής λέσχης, στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική ΜΧ1 ξεχώρισε η παρουσία του Βαγγέλη Μπουρίκα (CRF 450) -με καταγωγή από το Κρανίδι -να τρέχει με τα χρώματα της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. τερματίζοντας 12ος σε σύνολο 22 αναβατών και να συγκεντρώνει 18 βαθμούς. Ο Μπουρίκας στη βαθμολογία του πανελληνίου πρωταθλήματος Motocross βρίσκεται στη 10η θέση με 90 βαθμούς.

Στην ίδια κατηγορία ο Ιωάννης Τσούγκος (Yamaha YZF 450) τερμάτισε 17ος με συγκομιδή 8 βαθμών. Για τον Τσούγκο ήταν η πρώτη εμπειρία σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και η προσπάθειά του κρίνεται θετική.

Στην Open έτρεξε ο Νικόλαος Τσαγκλάς, ο οποίος αποτελεί φετινή μεταγραφή από τον Πύργο. 

Τερμάτισε 16ος σε σύνολο 25 αναβατών. 

Η διοργάνωση έγινε υπό ιδανικές καιρικές συνθήκες και τη διοργάνωση της νεοσύστατης Α.Λ.Μ.Α. 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross του 2017 θα ολοκληρωθεί με τον 7ο φετινό του αγώνα που θα γίνει στην Πτολεμαΐδα στις 24-25 Ιουνίου.