Σάββατο, 09 Σεπτέμβριος 2017 17:19

Πλούσιο θέαμα υπόσχεται το “32ο Χωμάτινο Rally Sprint” στο Σουληνάρι

Γράφτηκε από τον

Μετά από εννέα χρόνια το Σουληνάρι θα φιλοξενήσει και πάλι χωμάτινο αγώνα, καθώς η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος και το Δήμο Πύλου-Νέστορος, διοργανώνουν το “32ο Χωμάτινο Rally Sprint”.

Απόψε στις 8.30 μ.μ. στην Πύλο θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα και αύριο Κυριακή στις 10 το πρωί στο Σουληνάρι θα δοθεί η εκκίνηση. Οι συμμετοχές φθάνουν τις 33, εκ των οποίων 15 Μεσσήνιοι, σ’ έναν αγώνα που προσμετράται στο Κύπελλο Χώματος.

Οι διοργανωτές κάλεσαν στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου (στα γραφεία της ΑΛΑΚ) τον κόσμο να δώσει το “παρών” και να απολαύσει πλούσιο θέαμα.

“Μετά από 5 χρόνια απραξίας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, η Αγωνιστική Λέσχη Καλαμάτας διοργανώνει το κύπελλο Ελλάδας χώματος. Εχει επιλεγεί το Σουηνάρι. Οι 33 συμμετοχές στον αγώνα είναι αρκετά καλός αριθμός τηρουμένων των αναλογιών. Καλούμε όλο τον κόσμο να είναι στην ειδική στο βουνό, πριν τις 8.30 για να επιλέξει το σημείο που θα δει”, λέει ο πρόεδρος της ΑΛΑΚ Γιάννης Πολυχρονόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε ιδιαίτερα για τη βοήθειά τους το Δήμο Πύλου – Νέστορος και την εταιρεία Ωμέγα ρύζια Κωνσταντακόπουλος.

Ο Νίκος Μπαλόπουλος, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων χαρακτήρισε πολύ σημαντικό τον αγώνα “Η ειδική είναι πολύ καλά σχεδιασμένη, ενώ και τα αυτοκίνητα θα είναι δυνατά. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στην Πύλο στις 8.30 μ.μ. το βράδυ του Σαββάτου για να δει το πολύ όμορφο σκηνικό που θα έχει στηθεί, αλλά και τις ομορφιές την Πύλου, ενώ την Κυριακή στο Σουληνάρι θα είναι το κυρίως μενού.

Θα είναι και 15 Μεσσήνιοι οδηγοί. Θέλουμε από τους θεατές να βοηθήσουν με το χειροκρότημα αυτή την προσπάθεια και τα καλύτερα έρχονται. Τέλος να ευχαριστήσουμε το Δήμο Πύλου – Νέστορος και ιδιαίτερα τον κ. Καφαντάρη”.

 Η Βενετία Παναγοπούλου, μέλος της ΑΛΑΚ είπε ότι ο αγώνας έχει οργανωθεί καλά και θα έχει επιτυχία και ευχήθηκε καλό τερματισμό στα πληρώματα, καλώντας τους θεατές να τα στηρίξουν. Στη συνέντευξη Τύπου, παρευρέθηκε και η Σταυρούλα Κόκκαλη, επίσης μέλος της ΑΛΑΚ.