Πέμπτη, 12 Οκτώβριος 2017 18:13

Νέα μεγάλη διοργάνωση θα διεκδικήσει η ΑΛΑΚ

Γράφτηκε από τον

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στην Αγωνιστική Λέχχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας για την οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία του «32ου Ράλλυ Σπριντ Σουλιναρίου».

Ο αγώνας που διεξήχθη στο Σουλινάρι ήταν ο πολυπληθέστερος από άποψη συμμετοχών στο θεσμό του κυπέλλου χώματος Ελλάδας, γεγονός το οποίο φανερώνει την πλήρη αποδοχή των ανθρώπων του χώρου, ενώ ταυτόχρονα πήρε και υψηλή βαθμολογία από τον παρατηρητή δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ανάληψη μεγαλύτερων διοργανώσεων στο μέλλον.

Παράλληλα, η μεγάλη στήριξη του κόσμου απέδειξε ότι εξακολουθεί να έχει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ψηλά στη λίστα των δημοφιλών αθλημάτων στη περιοχή μας. Η παρουσία του κόσμου έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στους ανθρώπους της ΑΛΑΚ να συνεχίσουν την προσπάθεια.

Επιπλέον, οι άνθρωποι της ΑΛΑΚ χαρακτηρίζουν πολύ σημαντική την στήριξη των χορηγών αλλά και του δημάρχου Πύλου – Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη την ώρα που πλέον κοιτάζουν την επόμενη μέρα και το 2018.

Με δεδομένη την επιτυχημένη διοργάνωση του αγώνα του καλοκαιριού στη πίστα καρτ και κυρίως του αγώνα του Σεπτεμβρίου στο Σουληνάρι, η προσμονή για ανάληψη μεγαλύτερου αγωνιστικού ραντεβού φαντάζει δεδομένη έως επιβεβλημένη. Για αυτό και η ΑΛΑΚ φιλοδοξεί να αναλάβει μια ακόμη μεγαλύτερη διοργάνωση τη νέα χρονιά, κάτι για να το οποίο αναμένεται να υπάρξουν νέα το επόμενο διάστημα.