Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2018 14:52

Πλήθος κόσμου στην κοπή της πίτας της ΑΛΑΚ

Γράφτηκε από τον

Παρουσία πλήθους κόσμου, πολλών αγωνιζόμενων και φίλων, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η εκδήλωση για τη κοπή πίτας της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καλαμάτας, η οποία σταδιακά «κερδίζει το στοίχημα» ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η εκδήλωση άνοιξε με τον πρόεδρο της ΑΛΑΚ, Γιάννη Πολυχρονόπουλο, να εύχεται υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες στα μέλη της Λέσχης, μεταφέροντας την ικανοποίησή του για την παρουσία τους στους αγώνες που έγιναν τον προηγούμενο χρόνο και εκφράζοντας την αισιοδοξία του γι ακόμη περισσότερες σε αυτόν που εξελίσσεται. Ταυτόχρονα εξέφρασε την ικανοποίησή του και για το αποτέλεσμα των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της ΑΛΑΚ τονίζοντας ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη. Το πρόγραμμα για το 2018 περιλαμβάνει αγώνα για το κύπελλο χώματος την 1η Απριλίου, για το κύπελλο ασφάλτου τον Οκτώβριο, αλλά και δράση στην πίστα καρτ Καλαμάτας με τον καθιερωμένο πλέον αγώνα DRIFT και χρονομετρημένων στη μνήμη του Σίμου Κατσαρού. Κλείνοντας κι αφού ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση των αγώνων της ΑΛΑΚ και βεβαίως τον Δήμο Πύλου Νέστορος, με τον δήμαρχο Δημήτρη Καφαντάρη, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους αγωνιζόμενους που ανέβηκαν στο βάθρο. Συγκεκριμένα: Πρωτάθλημα αναβάσεως: Καννέλος: 2ος στην Ε11 έως 2 λίτρα και 3ος στην Ε έως 2 λίτρα.

Κύπελλο Νοτίου Ελλάδας: Γιώργος Παναγόπουλος: 1ος στη Formula Saloon Σπύρος Παπαδόπουλος: 3ος.

Κύπελλο Ταχύτητας -Τ2 Κανέλλος: 1ος Αλεξόπουλος Χριστόφορος: 3ος Μπακόγιωργας Νικόλαος (BAKONIC):3ος.

Κύπελλο Χώματος: Ρήγας Γεώργιος: 3ος στην F2, 1ος στην C3 και 2ος στην TRC έως 2000cc Γεωργιάδης Γιάννης (συνοδηγός): 2ος στην F2 και 1ος στην C3, Σταθόπουλος Παναγιώτης: 2ος στην C5, Πολυμενέας Παναγιώτης : 3ος στην C5, Λίβας Παναγιώτης (συνοδηγός): 2ος στην C5 TRC Κατσάς Αθανάσιος: 2ος στα έως 1600cc, Χριστόπουλος Κωνσταντίνος: 2ος στα χωμάτινα φορμουλάκια έως 650cc

Τυχερός της όμορφης, λιτής αλλά ιδιαίτερα «ζεστής» γιορτής ήταν το μέλος της λέσχης Παναγιώτης Κρεμεζής που κέρδισε έναν δωρεάν τεχνικό έλεγχο αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας από το KTEO Autovision Ηλιόπουλος.