Παρασκευή, 21 Σεπτέμβριος 2018 14:12

Ανοίγει σήμερα η αυλαία στο 13ο Motor Festival της Πελοποννήσου!

Γράφτηκε από τον
Ανοίγει σήμερα η αυλαία στο 13ο Motor Festival της Πελοποννήσου!

 

Αντίστροφη μέτρηση… τέλος! Όλοι οι δρόμοι οδηγούν πλέον στο Λιμάνι του Αγίου Νικολάου της Κορίνθου εκεί όπου – υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων – θα διεξαχθεί αυτό το τριήμερο η μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα: Το Motor Festival, που έχει φτάσει αισίως στο 13ο event, έχοντας σκοπό να προάγει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό!

Το 13ο Motor Festival ανοίγει, λοιπόν, σήμερα τις πύλες του για ένα μοναδικό τριήμερο μηχανοκίνητο υπερθέαμα!

Για πρώτη φορά σήμερα το απόγευμα στις 7 μ.μ. για να τις κλείσει ξανά στις 10 μ.μ. το βράδυ της Κυριακής (οι πύλες και Σάββατο και την Κυριακή θ’ ανοίγουν στις 11 00 το πρωί και θα κλείνουν στις 10 το βράδυ).

Το κορυφαίο και μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης στην Ελλάδα θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στο Λιμάνι του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο σ’ έναν περιφραγμένο χώρο συνολικής έκτασης 10.000 τ.μ., με όλα τα πιστοποιημένα μέτρα ασφαλείας. Και θα τα έχει στην κυριολεξία όλα, αφού στόχος του Motor Festival είναι να φέρει κοντά όλους τους επαγγελματίες απ’ όλους τους χώρους της μηχανοκίνησης και μέσω αυτών να μεταφέρει τη μαγεία του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε όλο τον κόσμο.

«Ο Δήμος Κορινθίων συμβάλλει στη διοργάνωση του 13ου Motor Festival, η οποία αναμένεται να αγκαλιαστεί απ’ όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο. Σας καλούμε όλους να έρθετε στην ιστορική και όμορφη Κόρινθο για να απολαύσετε αυτό το μοναδικό θέαμα» τόνισε στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Κορινθίων, Αλέξανδρος Πνευματικός, ο οποίος σήμερα θα κηρύξει την έναρξη του φεστιβάλ, που διοργανώνεται από την Λ Hero και τον Μιχάλη Κοντιζά. Ο τελευταίος δήλωσε: «Είμαι πολύ συγκινημένος που φτάσαμε στο 13ο event. Ευχαριστώ ιδιαίτερα για τη βοήθεια και τη στήριξη που μας παρείχε τον Δήμο Κορινθίων και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο κ. Πνευματικό. Υποσχόμαστε να γίνει κάτι το αξεπέραστο και μοναδικό για όλους εσάς που θα βρεθείτε το τριήμερο στην Κόρινθο. Θα ζήσετε κάτι το μαγικό». Και τι θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου; Drift Shows, Motocross Shows, Stunt & Extreme Stunt Car and Motorcycle Shows,Trial and Freestyle shows, 4X4 Shows, Super Cars Shows, Dragster Shows, Rally Shows, Track Shows και όχι μόνο από τους επαγγελματίες οδηγούς στην αρένα του φεστιβάλ.

Δίπλα από αυτήν η μεγάλη Έκθεση του Motor Festival με ό,τι πιο σύγχρονο από τον χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας και φυσικά εντός αυτής ο προσομοιωτής οδήγησης F1, που αναμένεται να γίνει ανάρπαστος! Επίσης ακριβώς δίπλα στη μηχανοκίνητη αρένα και για την ακρίβεια στη Θάλασσα τα Flyboarding και Jet Ski Shows θα… δροσίζουν τους θεατές, την ώρα που θα φροντίζουν για τη διασκέδαση αυτών και τα κορίτσια του Motor Festival, με τα δικά τους ξεχωριστά Dance & Fire Shows κι ενώ ψηλά στον ουρανό θα πετούν Paramotor για τις δικές τους μοναδικές επιδείξεις.

Με λίγα λόγια, ετοιμαστείτε για ένα εντυπωσιακό τριήμερο υπερθέαμα που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ