Παρασκευή, 05 Οκτώβριος 2018 17:20

Σε αγώνες σε Αμαλιάδα και Χαλκίδα η ΑΛΑΚ

Γράφτηκε από τον

 

Σε Χαλκίδα και Αμαλιάδα θα βρεθούν αυτό το Σαββατοκύριακο οι οδηγοί της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καλαμάτας για να τρέξουν στο ράλι Ευβοϊκού και στο 27ο ράλι σπριντ Αμαλιάδας, αντίστοιχα.

Στη Χαλκίδα θα υπάρξει τριπλή μεσσηνιακή παρουσία, αφού θα αγωνιστούν οι Γιάννης Πλάγος, έχοντας δίπλα του τον Αλκιβιάδη Ρέντζη του ΟΜΑ Θεσσαλίας με Honda Civic Typer A7/C3, Νικήτας Γεωργουλέας – Βαγγέλης Πουλάκος με Peugeot 106 A5/C6 και Παναγιώτης Ηλιόπουλος – Γιάννης Πολυχρονόπουλος με Scoda Fabia 1.2CUP.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας προσμετρά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ασφάλτου, στο κύπελλο ράλι ασφάλτου νοτίου Ελλάδος και στο ενιαίο Skoda Cup ενώ ταυτόχρονα αποτελεί τον 3ο γύρο του πανελληνίου πρωταθλήματος ράλλυ ασφάλτου ιστορικών αυτοκινήτων. Ακόμα μαζικότερη θα είναι η εκπροσώπηση της ΑΛΑΚ στο 27ο ράλι σπριντ Αμαλιάδας, που μετρά στο πανελλήνιο κύπελλο χώματος όντας ο 3ος γύρος του, καθώς τέσσερα πληρώματα θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ο λόγος για τους Παναγιώτη Αγγελή – Περικλή Αλεξανδρόπουλο με Ford Escort MK2 C3/E11, Γιώργο Ποθουλάκη, Παναγιώτη Γεωργαντόπουλο με Toyota Corrola AE111 C5/A6, Θανάση Κατσά, Παναγιώτη Αναστασόπουλο με Toyota Corrola AE111 C5/A6 και Παναγιώτη Πολυμενέα, Ιωάν. Παπανικολάου της ΑΟΛΑΠ με Citroen Saxo VTS C5/A6.