Κυριακή, 28 Απρίλιος 2019 12:26

Στο 14ο Motor Festival του ΟΑΚΑ τα ζεις… όλα!

Γράφτηκε από τον
Στο 14ο Motor Festival του ΟΑΚΑ τα ζεις… όλα!

Μπορεί σιγά σιγά τα πάντα στη χώρα να παραλύουν εν όψει του Πάσχα, αλλά οι ετοιμασίες για το 14ο Motor Festival του ΟΑΚΑ συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς για μια… μοναδική αναβίωση του πιο φαντασμαγορικού μηχανοκίνητου event!

Η κορυφαία γιορτή της μηχανοκίνησης επιστρέφει το τριήμερο 3 έως και 5 Μαΐου ύστερα από δύο χρόνια στο ΟΑΚΑ και υπόσχεται ότι όσοι βρεθούν εκεί απλά θα τα ζήσουν… όλα!

Motocross, Stunt και Extreme Stunt, Trial, Drift, Drag και 4X4 Shows, ο ιστορικός «Γύρος του θανάτου» που έρχεται για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ, δεκάδες κλασικά αυτοκίνητα μεταξύ των οποίων τα διάσημα τηλεοπτικά KIT, Dukes, Herbie, Christine και McQueen και φυσικά κάποιοι εκ των καλύτερων επαγγελματιών οδηγών της χώρας, που θα προσφέρουν εντυπωσιακές επιδείξεις τόσο στην ασφάλτινη (On Road) όσο και στη χωμάτινη (Off Road) αρένα του φεστιβάλ.

Ολοκληρωμένο back flip στο ΟΑΚΑ

Στο 14ο Motor Festival, που διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, θα δώσει μοναδικές παραστάσεις από τον χώρο της μηχανής ο Μάριος Πολυχρονιάδης, ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει ολοκληρωμένο back flip!

Από κοντά του ο Κίμων Καράμπελας από το endurο, όπως και ο Λευτέρης Πίππος που ετοιμάζεται να προσφέρει απίστευτο θέαμα στο trial, όντας ο μοναδικός οδηγός στον κόσμο που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα σε ταχύτητα και trial, δηλαδή στο πιο γρήγορο και στο πιο αργό άθλημα που υπάρχει στα μηχανοκίνητα δίκυκλα! Υπενθυμίζουμε, βεβαίως, και την παρουσία των άκρως θεαματικών Greek Stunt Riders. Ακόμη, δεκάδες είναι και οι πρωτοκλασάτες συμμετοχές από τον χώρο του Drift όπως αυτές των Ηρακλή Λεοντή, Νίκου Τούντα, Γιώργου Λαγού, Δημήτρη Δημητρίου, Μανώλη Εγγλεζόπουλου, Γιάννη Κανελλόπουλου, Νίκου Χαραλάμπους, Άκη Ακετεκίδη, Χρήστου Γκανιου, Γιώργου Καπέλη, Άκη Γριμέκη, Μάριου Σπανού, Γιάννη Ζαχαρίου και φυσικά του νεότερου οδηγού Drift αυτήν τη στιγμή στον κόσμο, του 9χρονου Παύλου Σαμαρά! O Παναγιώτης Γερολυμάτος μαζί με πολλούς ακόμη επαγγελματίες οδηγούς dragster εγγυώνται για θέαμα που θα κόψει την… ανάσα, ενώ για μοναδικά shows είναι έτοιμοι από τον χώρο των φορτηγών οι Λεπίδας, Παπαλουκάς, Καζάκος, Κριθινίτης, Συριδάκης, Κορλος και δεκάδες άλλοι τράκτορες απ’όλη την Ελλάδα. Στα καρτ θα συμμετέχει η Rotax και η PRT Motorsport, για να δείξει τον δρόμο αναφορικά με το μέλλον της αυτοκίνησης!

Δίπλα από τις δύο μηχανοκίνητες αρένες του ΟΑΚΑ θα υπάρχει η Έκθεση του Motor Festival με τα… πάντα από το χώρο των «4» και των «2» τροχών, σ’ ένα event πραγματική γιορτή για μικρούς και μεγάλους, καθώς οι χορεύτριες του Motor Festival θα προσφέρουν εντυπωσιακά Fire & Led Shows, ενώ τα απογεύματα το μουσικό στίγμα θα δίνεται από Rock και Roll μπάντα!

Το ραντεβού έχει δοθεί! Την Παρασκευή 3 Μαΐου οι πόρτες του 14ου Motor Festival στο ΟΑΚΑ θ’ ανοίξουν στις 7 το απόγευμα με το opening party και ασταμάτητα shows μέχρι τις 11 το βράδυ, ενώ το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Μαΐου οι πόρτες για το κοινό θα ανοίγουν στις 11 το πρωί και θα κλείνουν φαντασμαγορικά στις 10 το βράδυ.