Τρίτη, 10 Δεκέμβριος 2019 15:02

Εβγαλε νέα διοίκηση η ΑΛΑΚ

Γράφτηκε από τον

Εκλογές για νέα διοίκηση έγιναν στις 28 Νοεμβρίου στην Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας, με την προσέλευση των μελών να είναι τεράστια, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Το νέο συμβούλιο συγκροτήθηκε σε Σώμα, με τον Γιάννη Πολυχρονόπουλο να παραμένει επικεφαλής.

Επικεφαλής ο Γ. Πολυχρονόπουλος

Αναλυτικά η σύνθεση του δ.σ. έχει ως εξής: Γιάννης Πολυχρονόπουλος (πρόεδρος), Θανάσης Κατσάς (α’ αντιπρόεδρος με αρμοδιότητα τον έλεγχο ομαλής λειτουργίας της γραμματείας του ταμείου και των υπολοίπων θέσεων), Γιώργος Ρήγας (β’ αντιπρόεδρος), Αννα Φοίφα (γεν. γραμματέας), Θεοδώρα Χονδρού (υπεύθυνη αγωνιζόμενων), Γιάννης Μπελογιάννης (υπεύθυνος στελεχών), Σπύρος Κωστέας (έφορος υλικού).

Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Γιάννης Γεωργιάδης (υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων), Βενετία Παναγοπούλου, Σταύρος Χάτζιος.

Να σημειωθεί ακόμα ότι το μέλος Γιάννης Μισαηλίδας αναλαμβάνει ταμίας, παράλληλα με τον α’ αντιπρόεδρο.

Οι στόχοι της διοίκησης

Η νέα διοίκηση, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΑΛΑΚ έχει και νέα μέλη, αλλά παράλληλα επέλεξε να αξιοποιήσει την εμπειρία και των παλιών μελών του συμβουλίου, ώστε να αποκτήσει μια πιο δυνατή δομή.

Οι στόχοι της νέας διοίκησης είναι “Να προσπαθήσει να καθιερώσει την καθόλα επιτυχημένη ανάβαση Τσακωνας. Επίσης προσπαθούμε να λάβουμε και χωμάτινο ραλλυ σπριντ, γιατί έχουμε την εμπειρία να τον καθιερώσουμε. Ακόμη ζητάμε αγώνα TRC χωμάτινο gp, με όνειρο να έρθουμε ακόμη πιο κοντά με τον Δήμο Μεσσήνης, με σκοπό την δημιουργία χωμάτινης πίστας στο αεροδρόμιο Τριόδου. Και φυσικά θα οργανώσουμε και τοπικούς αγώνες gp k drift. Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και τους περιμένουμε δίπλα μας σε όλη την τριετία της θητείας μας”.