Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 16:51

Κάλεσμα για εθελοντές εν όψει του πανελλήνιου μηχανών Enduro Gp στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον
Κάλεσμα για εθελοντές εν όψει του πανελλήνιου μηχανών Enduro Gp στην Κυπαρισσία

 

Εθελοντές ζητούνται από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας για το μεγάλο αθλητικό γεγονός του πανελλήνιου πρωταθλήματος μηχανών Enduro Gp που θα γίνουν στην περιοχή της Κυπαρισσίας το τριήμερο 1,2 και 3 Μαΐου.

Απαιτείται μόνο καλή διάθεση και οι ενδιαφερόμενοι να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Σε σχετική του ανακοίνωση ο Εμπορικός Σύλλογος σημειώνει: “Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος» στα πλαίσια της διοργάνωσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μηχανών Enduro GP, που θα διεξαχθεί στην Κυπαρισσία στις 1,2 και 3 Μαΐου 2020, αναζητά εθελοντές ώστε να συνδράμουν σε αυτήν την μεγάλη διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά στην διοργάνωση του αθλητικού αυτού γεγονότος, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την κάτωθι φόρμα, με κάθε σεβασμό εκ μέρους των διοργανωτών στην ιδιωτικότητα του καθενός. Εθελοντές θα χρειαστούν τόσο κατά την τέλεση των αγώνων αλλά και στο επόμενο χρονικό διάστημα κατά την προετοιμασία τους.

Σε κάθε περίπτωση οι εθελοντές θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους.

Η Φόρμα Έγγραφης βρίσκεται στο πιο κάτω link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfm13zEiubbO4B-VuhC0zVM91myE-40HweRlPZYN6SijRQqUg/viewform?fbclid=IwAR3fJtKxCRk3ChmqWJItKOf4RJ778d1xzg3wngx44hxM4OXtWuLm3d1aWPg.

Κ.Μπ.