Τρίτη, 09 Νοέμβριος 2021 17:24

Το Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει με Υπερειδική στο ΟΑΚΑ το 2022

Γράφτηκε από τον

Δεκαεπτά χρόνια μετά την θρυλική Υπερειδική Διαδρομή που γέμισε το ΟΑΚΑ το 2005, το Ράλλυ Ακρόπολις θα επιστρέψει στο Ολυμπιακό Στάδιο και πάλι το 2022, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Η Υπερειδική Δριαδρομή του Ολυμπιακού Σταδίου το 2005, και οι 60.000 θεατές του που κατέκλυσαν τις κερκίδες του, έχει μείνει στην ιστορία του WRC ως μία από τις κορυφαίες στιγμές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ όλων των εποχών - χαρίζοντας στον ελληνικό αγώνα τη διάκριση του καλύτερου αγώνα εκείνης της χρονιάς.

Το 2022 το μοναδικό αυτό θέαμα θα επαναληφθεί, με την επιστροφή των κορυφαίων οδηγών και αυτοκίνητων ράλι του πλανήτη στο μεγαλύτερο Στάδιο της χώρας μας, όπως ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Μετά από δύο χρόνια απουσίας και πέντε που προηγήθηκαν στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι (ERC), το Ράλλυ Ακρόπολις επέστρεψε φέτος στο πρόγραμμα του Πααγκοσμίου έπειτα από το 2013.

Και μετά την επιτυχημένη φετινή διεξαγωγή της Υπερειδικής Διαδρομής στο Σύνταγμα, ο αγώνας κάνει άλλο ένα μεγάλο βήμα του χρόνου με τη μεγάλη επιστροφή στο ΟΑΚΑ.

Πηγή: sport24.gr