Τρίτη, 16 Μαϊος 2023 15:04

ΑΛΑΚ: Πλούσιο θέαμα στην Τρίοδο

Γράφτηκε από τον
ΑΛΑΚ: Πλούσιο θέαμα στην Τρίοδο

Πλούσιο θέαμα προσέφερε ο δεύτερος αγώνας χωμάτινης ατομικής χρονομέτρησης, που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας, στην ειδικά σχεδιασμένη χωμάτινη πίστα στο παλιό αεροδρόμιο της Τριόδου.

Στην εκκίνηση βρέθηκαν 31 οδηγοί. Στα crosskart 600 πρώτος ήταν ο Γιάννης Χεκιμιάν, δεύτερος ο Κώστας Χριστόπουλος και τρίτος ο Γιώργος Δημούσης.

Οι νικητές ανά κατηγορία

Στα crosskart junior είχαμε μία μόνο συμμετοχή, με τον Γιώργο Αναστασόπουλο να δείχνει ότι το μέλλον του ανήκει. Να σημειωθεί ότι οι διαφορές στην κατηγορία 600, ήταν στα δέκατα του δευτερολέπτου με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον μέχρι και τον τερματισμό του τελευταίου crosskart.
Στα αυτοκίνητα είχαμε μάχες που ανέβαζαν την αδρεναλίνη.
Στην κατηγορία 2000+, την πρώτη θέση πήρε ο Γιάννης Πολυχρονόπουλος με Delta HF, δεύτερος ήταν ο Βαγγέλης Παπαμικρούλης με Mitsubishi Lancer EVO V1 και τρίτος ο Πέτρος Κακαρέας με Ford Sierra Cosworth 4X4.
Στην κατηγορία 1601-2000, πρώτος αναδείχθηκε ο Βαγγέλης Παναρίτης με ΒΜW Ε21 και δεύτερος ο Γιώργος Γεωργιόπουλος με BMW E30
Στην κατηγορία 1401-1600, πρώτος ήταν ο Κώστας Μαχαίρας με Citroen Saxi VTS, δεύτερος ο Παναγιώτης Σταθόπουλος με VW Polo GTI και τρίτος ο Δημήτρης Βαρθαλίτης με Toyota Corolla AE111.
Τέλος στην κατηγορία έως 1400, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Τάσος Παρασκευόπουλος με Toyota Starlet EP91, τη δεύτερη ο Λεωνίδας Λεοντόπουλος με Toyota Yaris και την τρίτη ο Δημήτρης Δημητρόπουλος με Toyota Starlet EP91
Επόμενη στάση για τον θεσμό θα είναι ο αγώνας στην πίστα του Γρύλου Ηλείας. Τον Σεπτέμβριο η ΑΛΑΚ θα διοργανώσει την επόμενη χωμάτινη ατομική χρονομέτρηση, σε ίσως ακόμη μεγαλύτερη πίστα χιλιομετρικά και πιθανόν και με νέα χάραξη.