Σάββατο, 09 Σεπτέμβριος 2023 12:01

ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Διατηρεί την 2η θέση ο Πλάγος στην RC4 μετά τις τρεις πρώτες ειδικές

Γράφτηκε από τον

Εξαρτημένο στις καιρικές συνθήκες λόγω της κακοκαιρίας «Daniel» το φετινό επετειακό ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις έχει ως κύριο χαρακτηριστικό του το νωπό έδαφος και τις λασπομαχίες.

Με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας ο ιστορικός αγώνας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, μετά την διασκεδαστική Super Stage συνεχίστηκε και σήμερα με τις ειδικές σε Λουτράκι 1 και 2 και Πίσια για να ολοκληρωθεί αργότερα το απόγευμα με εκείνες σε Λιβαδειά και Ελάτεια.

Η πρώτη ειδική «Λουτράκι 1» κόπηκε αφού τα αυτοκίνητα αδυνατούσαν να διανύσουν τα τελευταία χιλιόμετρα ενώ στην ειδική διαδρομή «Λουτράκι 2» δεν έλειψαν τα ευτράπελα με θεατές στις απαγορευμένες ζώνες που οδήγησαν την διοργανώτρια στην απόφαση της οριστικής διακοπής της.
Η συμμετοχή των Γιάννη Πλάγου και Άλκη Ρέντη με τα «χρώματα» της Ελληνικής Αστυνομίας κερδίζει έως τώρα τις εντυπώσεις και παρά τις δυσκολίες λόγω των πρωτόγνωρων καιρικών συνθηκών και του βαρύ τερέν, το μαχητικό δίδυμο βρίσκεται στα ψηλά της κατάταξης στην κατηγορία RC4. Μετά τις τρεις πρώτες ειδικές κατατάσσεται στη δεύτερη θέση και ευελπιστεί για καλύτερες επιδόσεις στη συνέχεια.
«Προχωράμε και προσπαθούμε να επιβιώσουμε», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πλάγος που προσδοκά στις τρεις εναπομένουσες ειδικές να διεκδικήσει ακόμα και την πρωτιά. Όλα αυτά εν όψει Λαμίας, όπου το σκηνικό θα είναι πάλι λασπώδες και οι μάχες στα Ελληνικά βουνά θα δοθούν «σώμα με σώμα».
Το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας περιλαμβάνει τις κάτωθι διαδρομές:
Παύλιανη 1 (Σάββατο 9/9, 07.05)
Καρούτες 1 (Σάββατο 9/9, 08.40)
Ελευθεροχώρι 1 (Σάββατο 9/9, 11.00)
Παύλιανη 2 (Σάββατο 9/9, 14.05)
Καρούτες 2 (Σάββατο 9/9, 15.40)
Ελευθεροχώρι 2 (Σάββατο 9/9, 18.00)

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ