Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 12:39

ΑΛΑΚ: Σε Σουληνάρι ή Πεταλίδι το Πανελλήνιο Κύπελλο Χώματος

Γράφτηκε από τον
ΑΛΑΚ: Σε Σουληνάρι ή Πεταλίδι  το Πανελλήνιο Κύπελλο Χώματος

Η Μεσσηνία επιστρέφει φέτος στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ράλλυ Χώματος μετά από 3 χρόνια καθώς η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας έχει αναλάβει την διοργάνωση του τρίτου αγώνα του Ράλλυ που θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο!

Πρόκειται για μια από τις σημαντικές διοργανώσεις της ΟΜΑΕ που θα συγκεντρώσει τα βλέμματα των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αναμένεται να έχει μεγάλη συμμετοχή και θα αποτελέσει τον προτελευταίο σταθμό του Ράλλυ που θα ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο στον Πύργο.
Τις επόμενες μέρες θα οριστικοποιηθεί το μέρος που θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση, στο Σουληνάρι ή το Πεταλίδι. Η απόφαση θα παρθεί αφού γίνει ο σχετικός έλεγχος στις δύο διαδρομές και οι επαφές της ΑΛΑΚ με τους Δήμους Πύλου – Νέστορος και Μεσσήνης, προκειμένου να αποσαφηνιστεί αφενός το ποιος προτίθεται να φιλοξενήσει τον αγώνα και αφετέρου ποιες βελτιωτικές κινήσεις πρόκειται να γίνουν στις διαδρομές το επόμενο διάστημα ώστε να τηρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές για την διοργάνωση.

Αγώνες drift και
ατομικής χρονομέτρησης

Εκτός από τον αγώνα του Πανελληνίου Κυπέλλου, η ΑΛΑΚ θα διοργανώσει το επόμενο διάστημα τρεις αγώνες drift και ατομικής χρονομέτρησης στην πίστα καρτ “San Nicolas” στην Δυτική Παραλία.
Η αρχή θα γίνει την 1η Αυγούστου με νυχτερινό αγώνα αφιερωμένο στη μνήμη του μέλους της ΑΛΑΚ Γαλάνη Κατσαρού. Στις 31 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στην ίδια πίστα νέος βραδινός αγώνας ενώ η τρίτη διοργάνωση drift και ατομικής χρονομέτρησης θα γίνει στην πίστα “San Nicolas” στις 27 Οκτωβρίου.