Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 16:10

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Στο Πεταλίδι ο αγώνας του Πανελληνίου Κυπέλλου Χώματος

Γράφτηκε από τον
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Στο Πεταλίδι ο αγώνας του Πανελληνίου Κυπέλλου Χώματος

Σε ειδική διαδρομή στο Πεταλίδι θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο ο τρίτος αγώνας του Πανελληνίου Κυπέλλου Ράλλυ Χώματος, που θα συνδιοργανώσουν η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας και ο Δήμος Μεσσήνης.


Την Τετάρτη έγινε συνάντηση αντιπροσωπείας της ΑΛΑΚ με τον δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο, όπου οριστικοποιήθηκε η ανάληψη της διοργάνωσης, που θα γίνει στις 21-22 Σεπτεμβρίου.
Από πλευράς ΑΛΑΚ παρευρέθηκαν στη συνάντηση ο πρόεδρος Γιάννης Πολυχρονόπουλος, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Ρήγας, ο γενικός γραμματέας Θανάσης Κατσάς και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Αργύρης Μαστοράκης.
Οι παράγοντες της ΑΛΑΚ ανέφεραν σχετικά: “Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση και αποφασίσαμε ότι ο Δήμος Μεσσήνης θα είναι ο συνδιοργανωτής του αγώνα. Για μια ακόμη φορά ο Δήμος Μεσσήνης θα σταθεί στο πλευρό μας και θα στηρίξει έμπρακτα τον μηχανοκίνητο αθλητισμό της Μεσσηνίας”.
Να σημειωθεί ότι η Μεσσηνία επιστρέφει φέτος ως διοργανώτρια στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ράλλυ Χώματος μετά από 3 χρόνια. Πρόκειται για μια από τις σημαντικές διοργανώσεις της ΟΜΑΕ που θα συγκεντρώσει τα βλέμματα των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αναμένεται να έχει μεγάλη συμμετοχή και θα αποτελέσει τον προτελευταίο σταθμό του Ράλλυ που θα ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο στον Πύργο.

Αγώνες drift και ατομικής χρονομέτρησης

Εκτός από τον αγώνα του Πανελληνίου Κυπέλλου, η ΑΛΑΚ θα διοργανώσει το επόμενο διάστημα τρεις αγώνες drift και ατομικής χρονομέτρησης στην πίστα καρτ “San Nicolas” στην Δυτική Παραλία. Η αρχή θα γίνει την 1η Αυγούστου με νυχτερινό αγώνα αφιερωμένο στη μνήμη του μέλους της ΑΛΑΚ Γαλάνη Κατσαρού. Στις 31 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στην ίδια πίστα νέος βραδινός αγώνας ενώ η τρίτη διοργάνωση drift και ατομικής χρονομέτρησης θα γίνει στην πίστα “San Nicolas” στις 27 Οκτωβρίου.