Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024 15:42

Στο νέο του σπίτι το 23ο Motor Festival

Γράφτηκε από τον
Στο νέο του σπίτι το 23ο Motor Festival

Το Motor Festival αλλάζει σελίδα, ανοίγει τα φτερά του και η 23η διοργάνωση για την κορυφαία γιορτή στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις και πλούσιο θέαμα στη νέα του έδρα, το MEC Παιανίας.

Το μεγάλο ραντεβού για το 23ο Motor Festival, έχει οριστεί από τις 20 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου στο MEC Παιανίας, για ένα τριήμερο μηχανοκίνητο φεστιβάλ, που θα μείνει αξέχαστο στους επισκέπτες του, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη.
“Για πρώτη φορά όλοι μαζί ενωμένοι σε μια συνάντηση κορυφής στο MEC Παιανίας για το 23th Motor Festival, σε μια συνεργασία σταθμό για την πορεία της διοργάνωσης, αφού πλέον ο στόχος είναι να καταφέρει να προάγει τον κόσμο και τον χώρο της μηχανοκίνησης σε διεθνή επίπεδο”, αναφέρουν οι διοργανωτές.


Η διοργάνωση του Motor Festival χτίζει ισχυρές βάσεις και θεμέλια με στόχο να πλησιάσει τα στάνταρ διεθνών εκθέσεων και να μπορέσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη ισχυρών brands στην παγκόσμια μηχανοκίνηση. Το Motor Festival πλέον έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει επενδυτές και επιχειρήσεις από το εξωτερικό, που θα θέλουν να επενδύσουν στην ελληνική αγορά στον κλάδο της μηχανοκίνησης και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Το Motor Festival έχει στόχο την επόμενη πενταετία να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, ώστε να αποκτήσει την αναγνωσιμότητα μιας διεθνούς φήμης έκθεσης και να είναι ένα ραντεβού που θα συγκεντρώνει συμμετοχές από εθνικό, αλλά και διεθνή επίπεδο. Η μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματιών και επιχειρήσεων του κλάδου της μηχανοκίνησης, σε συνδυασμό με τους περισσότερους αγαπημένους οδηγούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού από τον χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας.

Συνένωση δυνάμεων στο 23ο Motor Festival

Η ισχύς εν τη ενώσει, γίνεται πράξη στο 23ο Motor Festival. Η διοργάνωση έχει δηλώσει εξ αρχής ότι θέλει να ενώσει όλο τον χώρο σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της μηχανοκίνησης, ανοίγοντας νέους ορίζοντες. Σε αυτό το πλαίσιο τρεις άνθρωποι που έχουν τη δική τους ιστορία στον χώρο της μηχανοκίνησης, ενώνουν τις δυνάμεις τους.
Ο Νίκος Διακάκης από τον χώρο του Dragster, ο Στάθης Παπαργυρόπουλος από τον χώρο του Drift και ο Μιχάλης Κοντιζάς, ως διοργανωτής του Motor Festival, προσφέρουν τα καλύτερα εχέγγυα για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Μια ιστορική συνένωση στα χρονικά του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τριών ανθρώπων που ο κάθε ένας από την πλευρά του είναι μια μεγάλη κατηγορία στον χώρο. Ο διοργανωτής του 23ου Motor Festival, Μιχάλης Κοντιζάς, αναφερόμενος στη μεγάλη γιορτή είπε: «Τα τελευταία 12 χρόνια μέσα από 22 διοργανώσεις προσπαθούμε να καταφέρουμε την ένωση του χώρου σε ένα ραντεβού με την ιστορία. Το χθες το σήμερα και το μέλλον της μηχανοκίνησης μαζί. Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος αφού το MEC Παιανίας, η νέα έδρα του Motor Festival, γίνεται η έδρα αλλαγής που θα αγκαλιάσει για πρώτη φορά όλο τον χώρο και όλους τους λάτρεις της μηχανοκίνησης μαζί σε μια πολύ μεγάλη γιορτή για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο στόχος μας πάντα ήταν η μέγιστη προβολή και ανάδειξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού και να δείξουμε πως μέσα από αυτόν μπορούν να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα. Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός σώζει ζωές. Υπάρχουν πληροφορίες πως οι συμμετοχές και οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν και από άλλους χώρους, με εξίσου δυνατά ονόματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αναμένουμε τις εξελίξεις».
O Μιχάλης Κοντιζάς θα βρίσκεται με πολλά δώρα στις κερκίδες της αρένας και στην έκθεση του Motor Festival για να τα μοιράζει στους φίλους και επισκέπτες που θα βρίσκονται εκεί, δίνοντας και εκείνος έναν ξεχωριστό παλμό και ρυθμό στη διοργάνωση.