Σάββατο, 11 Απρίλιος 2015 11:06

ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Επιτυχίες των οδηγών της στο 2ο αγώνα Scramble Νοτίου Ελλάδος στις Καρυές

Γράφτηκε από τον

Ρεκόρ συμμετοχών είχαμε στο 2ο αγώνα Scramble Νοτίου Ελλάδος που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Σπάρτης στις Καρυές Αράχοβας Λακωνίας.


Ο αγώνας έγινε σε μια εξαιρετική διαδρομή όπου πολλοί φίλαθλοι βρίσκονταν σε κάθε γωνιά παρακολουθώντας σπουδαίο θέαμα.
Οι κόντρες ήταν γεμάτες σασπένς ενώ είχαν και μεσσηνιακό άρωμα! Στον εκπληκτικό 2ο αγώνα Scramble Νοτίου Ελλάδος το Αθλητικό Σωματείο της ΛΕΜΟΚΑ εκπροσωπήθηκε από πέντε αθλητές αποσπώντας ένα κύπελλο (Μούγιος) και ένα μετάλλιο (Γιαννούκλας)!
Στην κατηγορία Champion, στην εκκίνηση της οποίας βρέθηκαν 14 αναβάτες, ο Παναγιώτης Γιαννούκλας κατάφερε να διακριθεί καθώς τερμάτισε στην 6η θέση και έλαβε μετάλλιο
Στην εξίσου δύσκολη κατηγορία S1, αγωνίστηκε ο Ανδρέας Θεοδώρου ο οποίος έκανε το τραγικό λάθος ενώ βρισκόταν πρώτος να μην μπει σωστά στα pits (έκανε αναστροφή)  με αποτέλεσμα να ακυρωθεί μετά τον αγώνα παρότι τερμάτισε δεύτερος!
Αυτό το λάθος ίσως αποβεί μοιραίο για τον Ανδρέα Θεοδώρου που φέτος έχει βάλει στο στόχαστρο την πρωτιά, η κατάκτηση της οποίας πλέον γίνεται εξαιρετικά δύσκολη!
Στην ιδία κατηγορία ο Γιώργος Σαραντόπουλος μόλις στον δεύτερο Scramble αγώνα του τερμάτισε στην 7η θέση, μια θέση δηλαδή πριν την βραβευόμενη 6αδα, σε σύνολο 18 συμμετεχόντων!
Στην κατηγορία SB (διάρκειας 45') την ΛΕΜΟΚΑ εκπροσώπησε ο Αθανάσιος Μούγιος, ο οποίος μετά από μια φοβερή μονομαχία κατόρθωσε κυριολεκτικά στην τελευταία στροφή να κλέψει την τρίτη θέση από τον Αργύρη Δημήτρη
Ο πέμπτος αναβάτης της ΛΕΜΟΚΑ, Κανέλλος Δαλκαφούκης, τερμάτισε 24ος στην ίδια κατηγορία SB.