Παρασκευή, 22 Μάιος 2015 15:44

ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σημαντικές επιτυχίες στο Αίγιο για Θεοδώρου και Μούγιο

Γράφτηκε από τον
ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σημαντικές επιτυχίες στο Αίγιο για Θεοδώρου και Μούγιο

Στον 3ο αγώνα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Scramble Ν. Ελλάδας που έγινε στο Αίγιο συμμετείχε η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Καλαμάτας με τους αθλητές Θεοδώρου Ανδρέα και Αθανάσιο Μούγιο.


Στην κατηγορία S1 επικράτησε ο Ανδρέας Θεοδώρου. Από την εκκίνηση κιόλας βρέθηκε μπροστά έχοντας τον καλύτερο χρόνο και με την συμπλήρωσης της πρώτης ώρας του αγώνα βρισκόταν κατά 30΄΄ πιο μπροστά επιβάλλοντας τον δικό του ρυθμό μέχρι το τέλος του αγώνα κόβοντας πρώτος το νήμα του τερματισμού με χρόνο 1:43:04.667. Αυτή ήταν η πρώτη του φετινή νίκη όχι μόνο σε αφορά στην κατηγορία S1 αλλά και στη γενική κατάταξη.
Μάλιστα ο Ανδρέου αφιέρωσε τη νίκη στον αγνοούμενο Ανθυποπλοίαρχο Αναστάσιο Νάκη, ο οποίος από τις 12 Απριλίου αγνοείται στο Μεξικό.
Στην κατηγορία S1 δεύτερος τερμάτισε ο Βλάσης Κόρκας και τρίτος ο Αθανάσιος Βούλγαρης.
Στο μεταξύ τη 2η θέση πήρε ο Αθανάσιος Μούγιος της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Καλαμάτας στην κατηγορία SB 45' με χρόνο τερματισμού 46:56.929 σε 11 γύρους.
Στην ίδια κατηγορία πρώτος τερμάτισε ο Βασίλειος Κόρκας της Μ.Ο.Λ.Π. με χρόνο 46:32.672  και στην τρίτη θέση βρέθηκε ο αναβάτης της Λ.Ε.ΜΟΤ. Νεκτάριος Κατάμπας με χρόνο: 46:59.560.
Στην Κατηγορία S2, όπου η ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. δεν είχε εκπρόσωπο, πρώτος αναδείχθηκε ο Χαλας Μαρίνος από το Σωματείο ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η., δεύτερος ο Γεώργιος Κυπραίος από την ΟΜΑΔΑ 65 Λ.Φ και τρίτος ο Χρήστος Νικολακόπουλος της Α.Σ.Μ.Σ.Α.
Στην κατηγορία S SEN πρώτος τερμάτισε ο Νικόλαος Τσάνας της ΛΕ.ΜΟ.ΕΡ., δεύτερος ο Νικόλαος Αναγνωστόπουλος της Α.Σ.Μ.Σ.Α. και τρίτος ο αναβάτης της Α.Μ.Ο.Σ. Παναγιώτης Αναστασόπουλος.
Στην Κατηγορία Sexpert πρώτος έκοψε το νήμα του τερματισμού ο αναβάτης της ΛΕ.ΜΟ.ΕΡ. Ευάγγελος Μπουρίκας με χρόνο: 1:45:03.991, δεύτερος ο Βασίλειος Πετρόπουλος της Μ.Ο.Λ.Π. με χρόνο: 1:46:48.453 και τρίτος ο Απόστολος Καραφωτιάς της Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ με χρόνο: 1:47:28.211.