Τρίτη, 02 Ιούλιος 2013 18:26

Ο Κώστας Κρεμμυδάς νέος πρόεδρος του ΓΣ Μεσσήνης

Γράφτηκε από τον

Σε Σώμα συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΓΣ Μεσσήνης με τον Κώστα Κρεμμυδά να αναλαμβάνει την θέση του προέδρου.
Αναλυτικά η σύνθεση του νέου δ.σ. έχει ως εξής:


Κρεμμυδάς Κωνσταντίνος (πρόεδρος), Αθανασόπουλος Γεώργιος (αντιπρόεδρος), Τσέλιου – Μουρούφα Ελένη (γραμματέας), Δημόπουλος Σταύρος (ταμίας), Τσιμπούρης Παναγιώτης (έφορος ανδρικής ομάδας) 
Μυλωνάς Αγαθοκλής (έφορος εφήβων -παίδων), Κορδονούρης Κωνσταντίνος (έφορος μίνι τζούνιορ).  
Με απόφασή του το Δ.Σ όρισε εκπρόσωπο του συλλόγου στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης τον Θεοδωρόπουλο Αθανάσιο, από το δ.σ. στο έργο του Γυμναστικού Συλλόγου θα συμβάλλουν και  Επιτροπές Αθλητικών Τμημάτων – Εγκαταστάσεων – Υλικού – Δημοσίων Σχέσεων με τα ακόλουθα μέλη :
Παναγιωτόπουλος Γρηγόριος, Ρούτσης Γεώργιος, Αλευρά  –Αναστοπούλου Νάντια, Λυμπερόπουλος Ιωάννης, Μανωλέας Ιωάννης, Γιαννόπουλος Αντώνιος, Χαραλαμπόπουλος Αλέξανδρος,, Ανδριανόπουλος Δημήτριος, Κατσίποδας Βασίλειος, Σταθόπουλος Δημήτριος, Μαυρέας Ιωάννης, Εμμανουήλ Παναγιώτα.
Οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν ήδη δρομολογήσει συναντήσεις και ανάθεση καθηκόντων για τις οργανωτικές και λειτουργικές ανάγκες του Γυμναστικού Συλλόγου Μεσσήνης, που για τη νέα αγωνιστική χρονιά θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για συνέχιση και προαγωγή του αθλητικού έργου του. Να σημειωθεί τέλος, ότι την βούλησή του για ηθική και υλική συμπαράσταση στο σύλλογο και φέτος εξέφρασε ο επίτιμος πρόεδρος Σταματίου Γεώργιος, ο οποίος ήταν παρών στις αρχαιρεσίες του συλλόγου.