Κυριακή, 07 Ιούλιος 2013 21:04

Με Γιώργο Μπαρτζώκα ξεκινά στην Costa Navarino το Brent Petway & Friends

Γράφτηκε από τον

Ξεκινά το πρόγραμμα «Brent Petway & Friends» στην Costa Navarino. Από αύριο Δευτέρα και μέχρι την Παρασκευή, μικροί και μεγάλοι φίλοι του μπάσκετ θα μυηθούν στα μυστικά του αθλήματος, από τον Αμερικανό MVP του All Star Game, Μπρεντ Πέτγουει  και από τους διάσημους καλεσμένους του.
Με δύο ξεχωριστά προγράμματα για όσους θέλουν να απολαύσουν το άθλημα κατά τη διαμονή τους στα ξενοδοχεία The Westin Resort, Costa Navarino και The Romanos, a Luxury Collection Resort, ένα basket camp 5 ημερών αποκλειστικά για παιδιά το πρωί (10:00-15:00) και ένα ανοικτό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες το απόγευμα (17:30-20:00), μικροί και μεγάλοι θα συμμετέχουν σε αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, με προπονήσεις, συζητήσεις και ειδικά tips εκμάθησης.
Πρώτος guest star του «Brent Petway & Friends» ο νικητής του βραβείου «Aleksander Gomelski Euroleague Coach of the Year 2013», Γιώργος Μπαρτζώκας.
Ο καλύτερος προπονητής της Ευρώπης για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και πρωταθλητής Euroleague με τον Ολυμπιακό, θα διδάξει, θα συνομιλήσει και θα μεταφέρει τις εμπειρίες του από το μπάσκετ σε όλους όσοι λάβουν μέρος στο πρόγραμμα που θα διεξαχθεί στο άρτιο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Navarino Dunes, στην Costa Navarino.

Ακολουθούν Παπανικολόπουλος,
Γιαπλές και Γλυνιαδάκης

Επίσης θα διδάξουν τα μυστικά του αθλήματος ο προπονητής του Ρεθύμνου Aegean, Θανάσης Γιαπλές, αλλά και ο πρωταθλητής Ευρωλίγκα 2000 με τον Παναθηναϊκό και 2012 με τον Ολυμπιακό, Ανδρέας Γλυνιαδάκης καθώς και ο πολύπειρος στην Α1, Νίκος Παπανικολόπουλος.
Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης (2μ16, 32χρ), έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ με τους Seattle SuperSonics (2006-07) και αναδείχθηκε πέντε φορές πρωταθλητής Ελλάδας (1998, 1999, 2000, 2001, 2012). Ηταν μέλος της Εθνικής Ανδρών όταν κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο το 2009 στην Πολωνία και συνολικά έχει 28 συμμετοχές στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Εχει αγωνιστεί στις ομάδες: Παναθηναϊκός, Πανελλήνιος, Περιστέρι, ΑΕΚ, Roanoke Dazzle, New Mexico Thunderbirds, Seattle SuperSonics,Virtus  Bοlogna, Μαρούσι, Ολυμπιακός, Αστάνα.
Ο Νίκος Παπανικολόπουλος (1μ93, 34χρ) είναι παιδί της Μεσσηνίας και ο άνθρωπος που έχει επιλέξει παιδιά από τις ακαδημίες των ομάδων που εδρεύουν στην περιοχή της Καλαμάτας για να συμμετάσχουν στο προπονητικό camp. Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του το 1997 από τη Νήαρ Ηστ και έχει αγωνιστεί στις μεγαλύτερες ομάδες της Α1: ΑΕΚ, Αρης, Νήαρ Ηστ, Ιωνικός ΝΦ, Ολυμπιακός, ΑΕΛ, Teramo Basket, ΑΕΛ, Κολοσσός, Περιστέρι, Ηρακλής, Ηλυσιακός, Πανελευσινιακός.  Το 2005 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες στην Αλμερία, ως μέλος της Εθνικής ομάδας.