Παρασκευή, 30 Οκτώβριος 2015 14:01

Ικανοποίηση στον Ακάδημο για το ξεκίνημα της σεζόν

Γράφτηκε από τον

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησαν την προετοιμασία τους οι άνδρες και οι γυναίκες του Ακάδημου, καθώς και τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, γεγονός που έχει φέρει ικανοποίηση στον Καλαματιανό σύλλογο.


Τα πρωταθλήματα εφήβων και παίδων ήδη έχουν ξεκινήσει, με υπέρμετρη αγωνιστική διάθεση των αθλητών και ικανοποιητικά αποτελέσματα.
Οι προπονήσεις συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον υπό την καθοδήγηση των Ροζακέα Γιώργου και Μιχάλη, Ζαχαρία Πλατάνα, Βασίλη Μπλάνα, Χρήστου Λουρμπέα και Σπύρου Ψιχογιού.
Ενώ αξίζει να σημειωθεί η επιστροφή μετά από πολλά χρόνια του Γιώργου Πραμαγκιούλη, του Άγγελου Λαμπρόπουλου και της Κατερίνας Λαγού, καθώς και στην επαναδραστηριοποίηση του Δημήτρη Κουτήβα, που απουσίαζε εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Στο δυναμικό του συλλόγου εντάχτηκαν τη μεταγραφική περίοδο και οι Ευαγγελία Ζαγάκου,  Απόστολος Φλόρος, Γεώργιος Σικαλιάς και Παναγιώτης Μπόμπολης.

Εκκληση για τις εγκαταστάσεις

Η διοίκηση με ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος Αποστόλης Κοσμάς και ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Ροζακέας αναφέρεται στους στόχους αλλά και τις ανάγκες που υπάρχουν στις υποδομές.
«Η φιλοσοφία του συλλόγου δεν αλλάζει ούτε φέτος και οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι: Πρωταρχικό καθήκον της διοικούσας επιτροπής είναι η εκγύμναση των παιδιών, ο πρωταθλητισμός, -χωρίς αυτό να είναι αυτοσκοπός- η προώθηση και η ανάδειξη νέων αθλητών.  Γυμναζόμαστε, Πρωταγωνιστούμε, Αναδεικνυόμαστε! Στο μεταξύ, ενθαρρυντικά μηνύματα έρχονται και από την ακαδημία του συλλόγου, καθώς οι νέες εγγραφές αυξάνονται συνεχώς, κατακλύζοντας κάθε Σαββατοκύριακο την Τέντα, με αποτέλεσμα να δημιουργείτε το «αδιαχώρητο».
Εδώ, πλέον μπαίνει επιτακτικά η ανάγκη, η δημοτική αρχή και η πολιτεία να δώσουν τη λύση που επιβάλλεται, σκεπάζοντας κάποια ανοιχτά γήπεδα με μικρό κόστος κατασκευής (αφού υπάρχουν αποδυτήρια και τουαλέτες), στο στάδιο και στο πάρκο της Τέντας.
Αγαπητοί γονείς και αιρετοί του δήμου Καλαμάτας, βοηθήστε τον συνεχή αναβαθμιζόμενο σύλλογό μας, δημιουργώντας έτσι της προϋποθέσεις να γυμναστούν χωρίς προβλήματα τα παιδιά μας».