Δευτέρα, 02 Νοέμβριος 2015 16:20

Αρκαδικός: "Ιστορική νίκη αλλά...", τονίζει ο Καστρίτης

Γράφτηκε από τον

Ο Γιάννης Καστρίτης, ο οποίος διανύει την 7η σεζόν στον σύλλογο, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την ιστορική νίκη της ομάδας του, ενώ εξήγησε τους λόγους που θα πρέπει να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι από όλους.



Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Αρκαδικού, Γιάννης Καστρίτης, στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr).

Για την ιστορική πρώτη νίκη του Αρκαδικού στην Α1: "Αναμφίβολα πρόκειται για μία ιστορική νίκη τόσο για την ομάδα όσο και για τον κόσμο της Τρίπολης, καθώς είναι η πρώτη μας στην Basket League. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν είναι τίποτα παραπάνω από μία νίκη σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα που δίνει μόνο δύο βαθμούς.

Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να απασχολήσει το μυαλό μας παραπάνω απ' όσο πρέπει, καθώς το πρόγραμμα τρέχει και κάθε παιχνίδι απαιτεί μέγιστο βαθμό συγκέντρωσης. Όπως λέγαμε ότι στις ήττες δεν έπρεπε να στεκόμαστε παραπάνω απ' όσο τους αναλογεί έτσι και τώρα πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω και να προετοιμαστούμε για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που έρχεται με τον Κολοσσό".

Για το παιχνίδι με τον ΑΓΟΡ και που κρίθηκε: "Ήταν ένα ματς που κρίθηκε στη δύναμη, στο πάθος και στο ποιος θέλει περισσότερο να κερδίσει. Είναι μία νίκη που ανήκει εξ' ολοκλήρου στα παιδιά, καθώς από την αρχή του αγώνα έδειξαν εξαιρετική διάθεση και στις δύο πλευρές του γηπέδου, κυνηγώντας και κερδίζοντας κάθε διεκδικήσιμη μπάλα".

Για το ρόστερ του Αρκαδικού: "Το γεγονός ότι πλέον ολοκληρώθηκε το ρόστερ μας μάς γεμίζει με ικανοποίηση και μας δίνει τη δυνατότητα να βάλουμε περισσότερη ποιότητα στο τρόπο δουλειάς μας στις προπονήσεις και σαφώς περισσότερες επιλογές στο παιχνίδι μας".

Για την διοικητική βοήθεια: "Για να φτάσουμε μέχρι εδώ χρειάστηκε η μεγάλη συμβολή της διοίκησης, η οποία σε χαλεπούς καιρούς, για ακόμα μία χρονιά, έκανε το καλύτερο δυνατό που θα μπορούσε. Η πρώτη νίκη στην ιστορία μας αποτελεί και γι' αυτούς που τρέχουν καθημερινά μία μεγάλη επιβράβευση. Η νίκη με το Ρέθυμνο ήταν για όλους μας μία τονωτική ένεση που μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε ενόψει τις δύσκολης συνέχειας που μας περιμένει".

Πηγή: sport24.gr