Δευτέρα, 09 Νοέμβριος 2015 22:02

"Μην βάζετε ταβάνι στα όνειρα σας...", το μήνυμα του Παναγιώτη Γιαννάκη στην ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Γράφτηκε από τον
"Μην βάζετε ταβάνι στα όνειρα σας...", το μήνυμα του Παναγιώτη Γιαννάκη στην ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Η παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη έδωσε ξεχωριστή λάμψη στην σημερινή συνέντευξη Τύπου των προπονητών της Α' κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ που έγινε στο ξενοδοχείο Pharae Palace.

O θρύλος του Ελληνικού μπάσκετ καταχειροκροτήθηκε από τους ανθρώπους και φίλους του μπάσκετ που έδωσαν το παρών σε μια ωραία εκδήλωση που έγινε με αφορμή την έναρξη της Α' κατηγορίας στις 21 Νοεμβρίου.
«Μην βάζετε ταβάνι στα όνειρα σας" ήταν το μήνυμα του «δράκου» στους προπονητές των ομάδων τους οποίους προέτρεψε να κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν τους αθλητές τους να μείνουν στο χώρο του μπάσκετ και να φτάσουν ψηλά.
«Είμαι ανάμεσα σε φίλους που αγαπούν το μπάσκετ το οποίο έχει πετύχει απρόσμενα πράγματα. Έχει κάνει τρομερή δουλειά εδώ ο Γιάννης Κουτραφούρης και οι καλοί συνεργάτες του. Το τεστ που σας βάζουν οι αντίπαλοι προπονητές είναι αυτό που πρέπει να περάσετε για να πάτε στο επόμενο μάθημα», τόνισε στους κόουτς των ομάδων, ζητώντας τους πρώτα από όλα να σέβονται τον αντίπαλο.
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης τόνισε ότι ο αθλητής που θα φτάσει ψηλά πρέπει να είναι ενθουσιώδης, να κάνει προπόνηση και να είναι διατεθειμένος να παίξει δύο δευτερόλεπτα! Ενώ για τις εγκαταστάσεις τόνισε πως το σημαντικότερο όλων είναι να γίνουν προπονητήρια και όχι μεγάλα γήπεδα.
Ο Γιαννάκης βραβεύθηκε από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ για την προσφορά του στον αθλητισμό ενώ στην αίθουσα έπαιξε και βίντεο - αφιέρωμα στην μεγάλη του καριέρα ως παίκτης και προπονητής.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην αυριανή «Ελευθερία»