Τρίτη, 10 Νοέμβριος 2015 14:16

Γιόρτασε τα 30 χρόνια ζωής ο Δίων Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον

Τα 30 χρόνια ζωής και παρουσίας του στα αθλητικά δρώμενα της Μεσσηνίας γιόρτασε το βράδυ του Σαββάτου ο Αθλητικός Σύλλογος Δίων Κυπαρισσίας στο κέντρο «Στεφανής».

Μια βραδιά διασκέδασης αλλά και αναμνήσεων της πορείας του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια που έχει γράψει την δική του ιστορία και έχει αφήσει έντονο το στίγμα του στον αθλητισμό της περιοχής και ειδικά στο μπάσκετ αλλά και σε άλλα ομαδικά αθλήματα όπως το βόλεϊ.

 

Στον χώρο φιλοξενήθηκε έκθεση φωτογραφίας μέσα από την οποία αποτυπωνόταν η ιστορία  του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια, ενώ κατά την διάρκεια της εκδήλωσης σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Γιάννης Κουτραφούρης , ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, ο αντιδήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Τσίγγανος που αναφέρθηκαν με θερμά λόγια στην ιστορία του συλλόγου και την μεγάλη του συμβολή στον αθλητισμό και ειδικά των παιδιών της περιοχής. Ενώ εκ μέρους του συλλόγου ο νέος του πρόεδρος Γιώργος Γεωργιόπουλος αναφέρθηκε στην ιστορία του συλλόγου αλλά και τους στόχους τους. Η βραδιά κύλησε με χορό και διασκέδαση μέχρι αργά σε μια πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα.