Πέμπτη, 19 Νοέμβριος 2015 18:59

ΜΠΑΣΚΕΤ: Με νέα πρόσωπα και στόχο την παραμονή ξεκινά ο Ευκλής Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Μετά την περσινή άνοδο η ομάδα μπάσκετ του Ευκλή θα συμμετέχει φέτος στην Α' κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Οι Καλαματιανοί θα αρχίσουν τη χρονιά με τον Ηλία Στακιά και πάλι στον πάγκο, με πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ και βασικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία.
Σήμερα η διοίκηση παρουσίασε φανέλα και ομάδα στην Τέντα με τον πρόεδρο Τάκη Κουτρούλη να εύχεται καλή πορεία στους παίκτες. Χαιρετισμούς στους αθλητές απεύθυναν ακόμη η αντιπρόεδρος Ελένη Οικονομοπούλου, ο υπεύθυνος κοινωνικών εκδηλώσεων Γιώργος Τσόλκας και ο γενικός γραμματέας Ερις Κωνσταντόπουλος.
Ο Ηλίας Στακιάς από την πλευρά του δήλωσε: «Είχαμε κάποιες απουσίες λόγω τραυματισμών και επαγγελματικών υποχρεώσεων στο ξεκίνημα της προετοιμασίας όμως η ομάδα πλέον είναι σε καλή κατάσταση. Έχουμε πολλά νέα πρόσωπα και ξεκινάμε στην Α' κατηγορία με βασικούς στόχους την παραμονή και το καλό μπάσκετ».
Το ρόστερ του Ευκλή φέτος απαρτίζουν οι Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Γιάννης Κόης, Κώστας Χουλιάρας, Φώντας Φουρναράκος, Τάκης Λιανός, Δημοσθένης Βεργινάδης, Κώστας Βλαχογιαννόπουλος, Ηλίας Χασανάκος, Νικήτας Σπυρόπουλος, Αλέξης Γερμανός, Γιώργος Μαθιόπουλος, Εμμανουήλ Ειρηναίος, Παναγιώτης Τσερπές, Παναγιώτης Κάλλας, Παναγιώτης Γιατράκος, Γιώργος Αθανασόπουλος, Αλέξης Σωτηρόπουλος, Γιώργος Αντωνάκος, Παντελής Διαμαντής, Δημήτρης Γκούμας, Νίκος Κλάπας, Πέτρος Κισκήρας, Γιώργος Χριστοδουλάκης και Παναγιώτης Μανωλάκης.Έφορος του τμήματος μπάσκετ του Ευκλή είναι ο Χρήστος Λυμπερόπουλος.