Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 13:09

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Σημαντικά παιχνίδια σε Γαργαλιάνους και Τέντα

Γράφτηκε από τον
Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Σημαντικά παιχνίδια σε Γαργαλιάνους και Τέντα

Αρχίζει σήμερα Σάββατο και ολοκληρώνεται την Δευτέρα η 2η αγωνιστική της Α' τοπικής κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με πιο ενδιαφέροντα τα παιχνίδια ΓΣ Γαργαλιάνων-Γύθειο και Καλαμάτα '80-Ευκλής.


Εκτός από τις παραπάνω συναντήσεις θα γίνουν ακόμη τα παιχνίδια ΝΟ Πύλου-Ακάδημος, ΑΕ Σπάρτης-Καλαμάτα b.c., Σύλλογος Δρομέων-Απόλλωνας Τρίπολης και Ατλας-ΓΣ Μεσσήνης. Ανλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν σε αυτά είναι:

ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ - ΓΥΘΕΙΟ

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής μεταξύ του ΓΣ Γαργαλιάνων και του Γυθείου ή διαφορετικά δύο ομάδων που βασικός τους στόχος είναι η ανανέωση της παραμονής στην κατηγορία, θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι στο κλειστό των Γαργαλιάνων. Αγωνιστικά οι δύο αντίπαλοι θα παραταχθούν με στόχο να διεκδικήσουν με όλες τους τις δυνάμεις την νίκη και τους γηπεδούχους βέβαια να έχουν σε αυτήν την προσπάθεια συμμάχους το πλεονέκτημα της έδρας αλλά και τους πολυάριθμούς φίλους τους που θα βρεθούν στις κερκίδες του κλειστού. Πρώτος διαιτητής της συνάντησης θα ειναι ο Νάστος και δεύτερος ο Ρίζος.

ΝΟ ΠΥΛΟΥ - ΑΚΑΔΗΜΟΣ

Το δεύτερο συνεχόμενο δύσκολο του παιχνίδι, μετά από αυτό της πρεμιέρας στην Τέντα κόντρα στην Καλαμάτα b.c. θα δώσει σήμερα το απόγευμα στις 6 στο γήπεδο του αυτή τη φορά ο ΝΟ Πύλου. Μπροστά τους οι νεαροί ως επί το πλείστων παίκτες του ΝΟ Πύλου θα βρουν τον δυνατό και εκ των αναμενόμενων πρωταγωνιστών της φετινής χρονιάς Ακάδημο ο οποίος είναι και το φαβορί για την κατάκτηση ακόμη δύο βαθμών της νίκης. Διαιτητικό δίδυμο και σε αυτό το παιχνίδι θα είναι οι Νάστος και Ρίζος.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.

Φαβορί για την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της είναι στις 7.30 το βράδυ στο κλειστό της Σπάρτης, στην πρώτη επίσημη φετινή της έξοδο, η φιλόδοξη και πλήρης Καλαμάτα b.c. κόντρα στην εκεί γηπεδούχο ΑΕΣ.
Ανεξάρτητα πάντως με τις όποιες διαθέσεις των φιλοξενούμενων οι γηπεδούχοι θα κάνουν όπως πάντα την δική τους αξιόλογη προσπάθεια. Πρώτος διαιτητής της συνάντησης που αναμένεται να παρακολουθήσουν αρκετοί φίλοι των δύο αντιπάλων αλλά και του μπάσκετ της περιοχής μας θα είναι ο Αναστόπουλος και δεύτερος ο Δούβρης.

ΑΤΛΑΣ - ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Οι Κυριακόπουλος, Σχοινάς θα σφυρίξουν το παιχνίδι το οποίο θα γίνει απόψε το βράδυ στις 8 στην Τέντα με αντιπάλους τον Ατλαντα και τον ΓΣ Μεσσήνης. Σύμφωνα με όσα έδειξαν οι δύο αντίπαλοι στα παιχνίδια της πρεμιέρας προβάδισμα την επιτυχία έχουν οι κιτρινόμαυροι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν ετοιμάσει τα δικά τους πλάνα αντίδρασης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80 - ΕΥΚΛΗΣ

Την δεύτερη φετινή νίκη τους έχουν ετοιμαστεί να διεκδικήσουν αύριο το βράδυ στις 7.30 στην Τέντα η Καλαμάτα '80 και ο τυπικά φιλοξενούμενος Ευκλής. Αγωνιστικά οι ομάδες θα παραταχθούν χωρίς σημαντικές απουσίες με το προβάδισμα στην νίκη να γέρνει προς την πλευρά των τυπικά γηπεδούχων και τους παίκτες του Ευκλή βέβαια να έχουν σίγουρα τις δικές τους για αυτό αντιρρήσεις. Διαιτητικό δίδυμο της αναμέτρησης θα είναι οι Μαγκαφάς και Μπακετέας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Το τοπικό ντέρμπι της Τρίπολης Σύλλογος Δρομέων-Απόλλωνας Τρίπολης θα γίνει την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου και ώρα 8 το βράδυ στο κλειστό της Αρκαδικής πρωτεύουσας με διαιτητικό δίδυμο τους Κυριακόπουλο και Καρδαρά. Φαβορί σε αυτήν την συνάντηση με την οποία ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής είναι οι τυπικά γηπεδούχοι αφού διαθέτουν σαφώς πιο έμπειρη στην κατηγορία ομάδα από ότι οι νεοφώτιστοι σε αυτήν αντίπαλοι τους.