Πέμπτη, 18 Ιούλιος 2013 20:07

Στόχος η πρωτιά για τον Ακάδημο στο ερχόμενο πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον



Το διοικητικό συμβούλιο του Ακάδημου σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου συζήτησε τους στόχους και το τεχνικό σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα περίοδο.

Οι αποφάσεις στοχεύουν στην αναβάθμιση όλων των τμημάτων του συλλόγου.
Α) Η ανδρική ομάδα αφενός να παίξει ποιοτικό και ελκυστικό μπάσκετ, έτσι ώστε να προσεγγίσει και να φέρει τους φιλάθλους στο γήπεδο και αφετέρου να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα στοχεύοντας την πρώτη θέση. Ηδη έχει γίνει συζήτηση με αθλητές που κάνουν τη διαφορά και θέλουν να ενταχθούν στην ομάδα. Οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και αυτό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση τους από το σύλλογο.
Β) Ενίσχυση των ακαδημιών με νέα παιδιά που θέλουν να ενταχθούν στο σύλλογο ή όποτε μπορούν και θέλουν να γυμνάζονται παίζοντας μπάσκετ. Μας ενδιαφέρει τα παιδιά να γυμναστούν, αυτή άλλωστε είναι και η φιλοσοφία της ομάδας, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη και την οικονομική κατάσταση της χώρας.
Γ) Ενίσχυση του γυναικείου τμήματος σε όλα τα επίπεδα.
Από το μίνι, τις κορασίδες, τις νεανίδες ως και τη γυναικεία ομάδα που επαναδραστηριοποιείται και θα συμμετέχει τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα. Γίνονται επαφές και προσπάθειες και είμαστε πολύ κοντά να ενταχθούν στο δυναμικό του συλλόγου κορίτσια όλων των ηλικιών.
Τέλος, να αναφέρουμε πως συνεχίζονται οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων στην Τέντα, υπό την επίβλεψη των τεχνικών του καλαματιανού συλλόγου.