Δευτέρα, 04 Ιανουάριος 2016 12:38

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Επιστροφή σήμερα στη δράση με ενδιαφέροντα παιχνίδια στην Τέντα

Γράφτηκε από τον
Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Επιστροφή σήμερα στη δράση με ενδιαφέροντα παιχνίδια στην Τέντα

Διακοπές τέλος από σήμερα για την Α' τοπική κατηγορία και επιστροφή στην δράση με την διεξαγωγή των συναντήσεων της έκτης αγωνιστικής.

Σύμφωνα λοιπόν με το επίσημο πρόγραμμα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της σημερινής ημέρας ανήκει με τη σειρά στα παιχνίδια: Ατλας-ΝΟ Πύλου και Καλαμάτα '80- Ακάδημος, ενώ θα παίξουν ακόμη ο ΓΣ Μεσσήνης με τον ΓΣ Γαργαλιάνων, ο Ευκλής με τον Απόλλωνα Τρίπολης, το Γύθειο με την Καλαμάτα b.c. και ο Σύλλογος Δρομέων με την ΑΕ Σπάρτης.
Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν είναι:

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80 - ΑΚΑΔΗΜΟΣ
Το πρώτο χρονολογικά επίσημο παιχνίδι της νέας χρονιάς είναι αυτό που θα γίνει στις 4 το μεσημέρι στην Τέντα μεταξύ των συγκάτοικων Καλαμάτας '80 και του εκ των πρωτοπόρων και αήττητων του βαθμολογικού πίνακα Ακάδημου.
Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση που θα σφυρίξουν οι Αναστόπουλος, Δούβρης, το προβάδισμα της επιτυχίας ανήκει στους τυπικά φιλοξενούμενους εφόσον αποφασίσουν να ανοίξουν το σκορ, όπως έκαναν και στα πρώτα τους παιχνίδια. Βέβαια οι ως επι το πλείστων νεαροί παίκτες των γηπεδούχων θα έχουν ετοιμαστεί σίγουρα για τις δικές τους αντιδράσεις, γεγονός που αναμένεται να δώσει το δικό του ενδιαφέρον στην συνάντηση.

ΓΥΘΕΙΟ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.
Με τον αέρα της κορυφής αλλά και του αήττητου η εκ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας ομάδα Καλαμάτα b.c. θέλει και μπορεί λόγω της ποιότητας της να προσθέσει άλλη μια επιτυχία στο ενεργητικό της στις 5 το απόγευμα στο κλειστό του Βλαχιώτη κόντρα στο γηπεδούχο Γύθειο.
Την αναμέτρηση του Βλαχιώτη θα σφυρίξουν οι Κυριακόπουλος και Ντάση.

ΕΥΚΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Η συνάντηση των νεοφώτιστων στην κατηγορία Ευκλή και Απόλλωνα Τρίπολης θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα στην Τέντα με ρεφερι τους Ναστο και Δούβρη. Αγωνιστικά οι γηπεδούχοι που θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες θα παραταχθούν χωρίς απουσίες, ενώ με πολύ διάθεση έρχονται στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα και οι φιλοξενούμενοι μετά την επιτυχία τους επί του Γυθείου οπότε η εξέλιξη της συνάντησης αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ
Να παραμείνει στον δρόμο των επιτυχιών και των πρώτων βαθμολογικών θέσεων, θα προσπαθήσει στις 6 το απόγευμα στο κλειστό της Μεσσήνης ο γηπεδούχος ΓΣΜ κόντρα στον μαχητικό νεοφώτιστο ΓΣ Γαργαλιάνων.
Πρώτος διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Ρίζος και δεύτερος ο Σχοινάς.

ΑΤΛΑΣ - ΝΟ ΠΥΛΟΥ
Με βασικό ζητούμενο την νίκη η οποία σε όποιον καταλήξει θα του δώσει πολύ δύναμη για την συνέχεια του φετινού μαραθωνίου θα παίξουν στις 8 το βράδυ στην Τέντα οι Ατλας και ΝΟ Πύλου. Σημαντικό στοιχείο της παραπάνω αναζήτησης των δύο αντιπάλων είναι οτι θα παραταχθούν λίγο πριν το σφύριγμα έναρξης των Νάστου και Ρίζου με όλους τους ετοιμοπόλεμους αυτήν την περίοδο παίκτες τους.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ - ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ
Την έδρα του θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί στις 8 το βράδυ στο κλειστό της Τρίπολης με την κατάκτηση της νίκης ο Σύλλογος Δρομέων κόντρα στην ικανή για όλα τα αποτελέσματα ομάδα της ΑΕ Σπάρτης.
Την συνάντηση της Αρκαδικής πρωτεύουσας θα σφυρίξουν οι Μαγκαφας και Μπακετέας.