Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2016 12:13

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Να συνεχίσει το σερί με Ευκλη η Καλαμάτα Β.C.

Γράφτηκε από τον
Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Να συνεχίσει το σερί με Ευκλη η Καλαμάτα Β.C.

Αρχίζει αύριο και ολοκληρώνεται την Δευτέρα η 7η αγωνιστική της μεγάλης τοπικής κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, με την πρωτοπόρο και αήττητη της βαθμολογίας Καλαμάτα B.C. να είναι έτοιμη για μια ακόμη επιτυχία κόντρα στον συγκάτοικο της στην Τέντα Ευκλή.


Εκτός από το παιχνίδι των πρωτοπόρων θα γίνουν ακόμη οι αναμετρήσεις Ακάδημος - Γύθειο, ΝΟ Πύλου-Καλαμάτα '80, ΓΣ Γαργαλιάνων-Σύλλογος Δρομέων, ΑΕ Σπάρτης-Ατλας και Απόλλωνας Τρίπολης-ΓΣ Μεσσήνης.
Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν είναι:

ΑΚΑΔΗΜΟΣ - ΓΥΘΕΙΟ
Με την αναμέτρηση Ακάδημος - Γύθειο η οποία θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι στην Τέντα ανοίγει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής. Σε αυτήν την συνάντηση οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από την Καλαμάτα '80 και παρά τα αγωνιστικά προβλήματα τους θέλουν να επιστρέψουν και είναι για αυτό φαβορί στις επιτυχίες με τους Λάκωνες βέβαια να κάνουν την δική τους για το καλύτερο προσπάθεια.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Χριστόπουλος και Ντάση.


ΝΟ ΠΥΛΟΥ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80
Με ρέφερι τους Ρίζο, Καρμοίρη ο νεανικός και πολύ μαχητικός ΝΟ Πύλου θα υποδεχθεί στις 4 το μεσημέρι την επίσης ανανεωμένη Καλαμάτα '80. Αγωνιστικά οι δυο αντίπαλοι θα παραταχθούν χωρίς ουσιαστικά προβλήματα και θα προσπαθήσουν για την υλοποίηση των δικών τους φετινών στόχων βέβαια να διεκδικήσουν τους δύο βαθμούς της νίκης.


ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.  - ΕΥΚΛΗΣ
Την επιβεβαίωση της ανωτερότητας της και της καλής αγωνιστικής φόρμας της θα προσπαθήσει να υλοποιήσει στις 5 το απόγευμα στην Τεντα με μια ακόμη νίκη κόντρα στη ευχάριστη σίγουρα έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος Ευκλή η πρωτοπόρος και αήττητη της βαθμολογίας τυπικά γηπεδούχος Καλαμάτα b.c.
Οσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα παραταχθεί η ομάδα του Θοδωρου Γιαννακόπουλου αλλά και του Ηλία Στακιά μπροστά στο διαιτητικό δίδυμο των Χριστόπουλου, Ντάση.


ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ
Το δικό της εν τω μεταξύ ενδιαφέρον ιδιαίτερα για την πλευρά των γηπεδούχων οι οποίοι θέλουν να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών έχει σίγουρα η συνάντηση που θα γίνει στις 7 το βράδυ στο κλειστό των Γαργαλιάνων μεταξύ του ΓΣΓ και του Συλλόγου Δρομέων Υγείας.
Ανεξάρτητα πάντως από τις όποιες αγωνιστικές διαθέσεις των γηπεδούχων την δική τους προσπάθεια για την κατάκτηση στων δύο βαθμών αναμένεται να κάνουν και οι φιλοξενούμενοι και έμπειροι στην κατηγορία Τριπολιτσιώτες. Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι Ρίζος και Καρμοίρης.


ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ - ΑΤΛΑΣ
Το πλεονέκτημα της έδρας της με την επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών θέλει να εκμεταλλευτεί στις 7.30 το βράδυ στο κλειστό της Σπάρτης η ΑΕΣ ώστε να σταθεροποιήσει την βαθμολογική της θέση κόντρα στον Ατλαντα που πηγαίνει με πολύ καλή ψυχολογία μετά την νίκη επι του ΝΟ Πύλου.
Πρώτος διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Δούβρης και δεύτερος ο Καρδαράς.


ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
Το παιχνίδι Απόλλωνας Τρίπολης-ΓΣ Μεσσήνης που θα γίνει την Δευτέρα στις 8 το βράδυ στο κλειστό της Αρκαδικής πρωτεύουσας και θα σφυρίξουν οι Καρδαρας, Ντάση, είναι αυτό με το οποίο πέφτει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής. Πιο κοντά στην νίκη σε αυτή την αναμέτρηση είναι οι φιλοξενούμενοι κιτρινόμαυροι με τους γηπεδούχους βέβαια να αναμένεται να προσπαθούν να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορεί να τους αναλογεί.