Σάββατο, 16 Ιανουάριος 2016 12:48

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Ξεχωρίζουν τα παιχνίδια σε Μεσσήνη, Τρίπολη και Γύθειο

Γράφτηκε από τον

Με το ενδιαφέρον να είναι στις αναμετρήσεις ΓΣ Μεσσήνης - Καλαμάτα b.c., Απόλλωνας Τρίπολης - ΓΣ Γαργαλιάνων και Γύθειο-ΝΟ Πύλου αρχίζει σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο η 8η αγωνιστική της Α' τοπικής κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.


Τα υπόλοιπα παιχνίδια του διημέρου είναι Ευκλής - Ακάδημος, Καλαμάτα '80 - ΑΕ Σπάρτης και Ατλας - Σύλλογος Δρομέων Υγείας. Αναλυτικά οι συναντήσεις και οι διαιτητές που θα σφυρίξου σε αυτές είναι:

ΓΥΘΕΙΟ - ΝΟ ΠΥΛΟΥ

Στις 4 το μεσημέρι με διαιτητικό δίδυμο τους Νάστο, Μπακετέα θα γίνει η αναμέτρηση μεταξύ του γηπεδούχου Γυθείου και του ΝΟ Πύλου με βασικό και για τους δύο αντιπάλους ζητούμενο την νίκη, ώστε όποιος την κατακτήσει να μείνει μέσα στους φετινούς στόχους του την "σωτηρία". Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι δύο αντίπαλοι θα παραταχθούν χωρίς ουσιαστικές απουσίες.

ΕΥΚΛΗΣ - ΑΚΑΔΗΜΟΣ

Το δικό της αγωνιστικό θέαμα αναμένεται να δώσει σε όσους βρεθούν στις κερκίδες της Τέντας η αναμέτρηση Ευκλής - Ακάδημος, η οποία θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα με ρέφερι τους Μαγκαφά, Ντάση. Φαβορί σε αυτήν την συνάντηση είναι οι τυπικά πιο έμπειροι στην κατηγορία φιλοξενούμενοι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ομάδα του Ευκλή δεν έχει ελπίδες νίκης .

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.

Το πολύ μεγάλο παιχνίδι του διημέρου είναι αναμφισβήτητα αυτό που θα γίνει στις 7 μ.μ. στο κλειστό της Μεσσήνης μεταξύ του φορμαρισμένου γηπεδούχου ΓΣΜ και της πρωτοπόρου και αήττητου του βαθμολογικού πίνακα Καλαμάτας b.c.
Οι δύο αντίπαλοι θα παραταχθούν χωρίς απουσίες στην διεκδίκηση της επιτυχίας για την οποία οι τεχνικοί τους Νώντας των γηπεδούχων και Γιαννακόπουλος των φιλοξενούμενων έχουν ετοιμάσει τα δικά τους για αυτό πλάνα.
Λίγες λοιπόν ώρες πριν το τζάμπολ των Ρίζου, Δούβρη και το σίγουρο είναι ότι στον δρόμο για την νίκη οι πρωτοπόροι θα προσπαθήσουν να έχουν τον πρώτο λόγο ανοίγοντας το επιθετικό τους σκορ όπως εξ άλλου έχουν κάνει και στα προηγούμενα παιχνίδια τους με τους γηπεδούχους βέβαια να θέλουν να βάλουν τις δικές τους βάσεις για την νίκη ξεκινωντας από την καλή αμυντική τους συμπεριφορά.

ΑΤΛΑΣ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

Τις πιθανότητες που του ανήκουν για να επιστέψει στον δρόμο των επιτυχιών ώστε να παραμείνει μέσα στους φετινούς στόχους του θα προσπαθήσει να εξαντλήσει αύριο το απόγευμα στις 5 στην Τέντα ο Ατλας κόντρα στον ικανό για όλα τα αποτελέσματα Σύλλογο Δρομέων Υγείας. Πρώτος διαιτητής στης συνάντησης θα είναι ο Αναστόπουλος και δεύτερος ο Σχοινάς.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

Με βασικό ζητούμενο τους δύο βαθμούς της νίκης θα παίξουν στις 6 το απόγευμα στην Τρίπολη ο γηπεδούχος Απόλλωνας με τον ΓΣ Γαργαλιάανων. Το πολύ λοιπόν σημαντικό παιχνίδι και για τους δύο αντιπάλους θα σφυρίξουν οι Κυριακόπουλος, Μπακετέας.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80 - ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του διημέρου θα ολοκληρωθεί στις 7 το βράδυ στην Τέντα με την συνάντηση της Καλαμάτας '80 με την μαχητική ΑΕ Σπάρτης. Σε αυτήν την συνάντηση που θα σφυρίξουν οι Αναστόπουλος, Ρίζος το προβάδισμα της νίκης ανήκει στους αρκετά φορμαρισμένους σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα γηπεδούχους.