Σάββατο, 13 Φεβρουάριος 2016 13:06

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Στην Πύλο παίζει σήμερα η πρωτοπόρος Καλαμάτα B.C.

Γράφτηκε από τον

Με την πρωτοπόρο και αήττητη της βαθμολογίας Καλαμάτα B.C. να αγωνίζεται στην Πύλο με τον ΝΟΠ και την δεύτερη του πίνακα Καλαμάτα '80 να υποδέχεται το Γύθειο ανοίγει σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο η πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.

Σε άλλα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής θα συναντηθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο Ατλας με τον Ευκλή και ο Σύλλογος Δρομέων με τον ΓΣ Μεσσήνης. 

Τέλος το επίσημο πρόγραμμα ολοκληρώνουν οι συναντήσεις ΓΣ Γαργαλιάνων-Ακάδημος και ΑΕ Σπάρτης-Απόλλωνας Τρίπολης.

 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80 - ΓΥΘΕΙΟ

 

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι του διημέρου είναι αυτό που θα γίνει στις 3 το μεσημέρι στην Τέντα με αντιπάλους την γηπεδούχο Καλαμάτα '80 και το Γύθειο. Σε αυτήν την αναμέτρηση που θα σφυρίξουν οι Ρίζος και Νικητόπουλος το προβάδισμα της επιτυχίας ανήκει λόγω έδρας και λόγω καλύτερης αγωνιστικής κατάστασης στην Καλαμάτα '80 παρά την προσπάθεια που αναμένεται να κάνουν οι Λάκωνες.

 

ΝΟ ΠΥΛΟΥ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.

 

Μια ώρα αργότερα από το παραπάνω παιχνίδι της Τέντας και συγκεκριμένα στις 4 στο κλειστό της Πύλου ο γηπεδούχος ΝΟΠ θα αντιμετωπίσει την "πρωταθλήτρια χειμώνα", αήττητη και πρωτοπόρο της βαθμολογίας Καλαμάτα B.C. Παρά την αναμενόμενη προσπάθεια των γηπεδούχων οι σαφώς πιo έμπειροι και δυνατοί ασπρόμαυροι είναι πιο κοντά στο να κάνουν πραγματικότητα την 12η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια.Το παιχνίδι της Πύλου θα σφυρίξουν οι Νάστος και Χριστόπουλος.

 

ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ - ΑΚΑΔΗΜΟΣ

 

Την επιστροφή του στον δρόμο των επιτυχιών θα προσπαθήσει να υλοποιήσει ο Ακάδημος στις 7 το βράδυ στο κλειστό των Γαργαλιάνων κόντρα στον εκεί γηπεδούχο ΓΣΓ., που πάντως είναι ιδιαίτερα μαχητικός. Πρώτος διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Νάστος και δεύτερος ο Χριστόπουλος.

 

ΑΤΛΑΣ - ΕΥΚΛΗΣ

 

Ενα από τα ενδιαφέροντα παιχνίδια είναι αυτό που θα γίνει στις 7 το βράδυ στην Τέντα με αντιπάλους τον Ατλαντα και τον Ευκλή αφού η νίκη είναι το κύριο ζητούμενο και για τους δύο αντιπάλους. Αγωνιστικά στην προσπάθεια κατάκτησης της επιτυχίας οι δύο ομάδες μπροστά στους ρέφερι Μαγκαφά και Ρίζο θα παραταχθούν χωρίς ουσιαστικές απουσίες.

 

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

Να παραμείνει στο δρόμο των επιτυχιών θα προσπαθήσει αύριο το μεσημέρι στις 4 στην Σπάρτη η τοπική ΑΕΣ με αντίπαλο τον Απόλλωνα Τρίπολης ο οποίος ψάχνει από την πλευρά του έχει ανάγκη τους βαθμούς. Τον αγώνα της Λακωνικής πρωτεύουσας θα σφυρίξουν οι Δούβρης και Τσούβαλης.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ - ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

 

Σπουδαίο από πολλές πλευρές παιχνίδι είναι το Σύλλογος Δρομέων-ΓΣ Μεσσήνης το οποίο θα γίνει αύριο το βράδυ στις 8 στο κλειστό της Τρίπολης με διαιτητικό δίδυμο τους Αναστόπουλο και Καρνέζη. Στην αναμέτρηση της Αρκαδικής πρωτεύουσας λοιπόν οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να μπλοκάρουν όσο καλύτερα μπορούν την αναμφισβήτητη φόρμα των φιλοξενούμενων σε ένα ματς που αναμένεται εξαιρετικά αμφίρροπο.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Σε 11 αγώνες)

1. Καλαμάτα b.c. 22

2. Καλαμάτα '80 20

3. Σύλλογος Δρομέων 19

-. Ακάδημος 19

5. ΓΣ Μεσσήνης 18

6. ΑΕ Σπάρτης 17

7. Ευκλής 15

-. ΝΟ Πύλου 15

9. Ατλας 14

10. ΓΣ Γαργαλιάνων 13

-. Απόλλωνας Τρ. 13

12. Γύθειο 12

 

• Ενα μηδενισμό έχει ο ΓΣ Μεσσήνης