Δευτέρα, 22 Φεβρουάριος 2016 15:41

Δεν ξεχνά την ιστορία του ο Γ.Σ. Μεσσήνης (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από τον

BΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ  

 

Πίτα, βραβεύσεις και.. γλέντι. Απ' όλα είχε η μουσική βραδιά που διοργάνωσε το Σάββατο το βράδυ ο Γ.Σ. Μεσσήνης στην αίθουσα "Κουζή". Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του δραστήριου συλλόγου, ο οποίος τίμησε τρεις πρώην προέδρους, που βοήθησαν στο παρελθόν ώστε να ανέβει ο Γ.Σ. Μεσσήνης στη Γ' εθνική μπάσκετ. Ο λόγος για τους Δημήτρη Κίσσα, Δημήτρη Μιχαλόπουλο και Σταύρο Πατσαβούρα. Τις τιμητικές πλακέτες έδωσαν οι Χρήστος Χριστόπουλος (πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Μεσσήνης), Ηλίας Πετρόπουλος (αντιδήμαρχος Μεσσήνης) και Χρήστος Δαμουράς (γενικός γραμματέας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ).

"Τι να θυμηθώ και τι να.. ξεχάσω. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που μας έδωσαν τότε ώθηση και τον προπονητή κ. Σωτηρόπουλο που έκαναν την ομάδα πρωταγωνίστρια και να ευχηθώ κουράγιο στα σημερινά παιδιά", είπε ο κ. Κίσσας για την τιμή που του έγινε. Ο Στ. Πατσαβούρας δήλωσε: "Βαθύτατα συγκινημένος για την τιμή που μου κάνατε σήμερα. Ο Γ.Σ. Μεσσήνης έχει δυνατότητες να ανέβει ξανά στη Γ' εθνική και να αντέξει. Θα βοηθάω όσο μπορώ". Στο σημείο αυτό ο παράγοντας της ομάδας Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος του έδωσε μια ανθοδέσμη που συνοδευόταν από ένα γράμμα και ήταν η έκπληξη από συγγενικό πρόσωπο του κ. Πατσαβούρα στην Αμερική.

Ο κ. Μιχαλόπουλος εμφανώς περιχαρής δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.  Την εκδήλωση άνοιξε ο Γρ. Παναγιωτόπουλος που αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Γ.Σ. Μεσσήνης, ο οποίος μεταξύ άλλων θα διοργανώσει και ένα μεγάλο τουρνουά 3Χ3 στην Πλατεία, όπου το παρών ενδέχεται να δώσει και ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Χαιρετισμούς απηύθυναν οι Ηλ. Πετρόπουλος, Στάθης Αναστασόπουλος (επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Μεσσήνης) και Δημήτρης Σαμπαζιώτης (επικεφαλής πρώτης ελάσσονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Μεσσήνης), οι οποίοι τόνισαν τη μεγάλη προσφορά του Γ.Σ. Μεσσήνης στα 31 αυτά χρόνια.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι Χρ. Χριστόπουλος και Χρ. Δαμουράς.  Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων δημοτικοί σύμβουλοι, το Θεατρικό Εργαστήρι, οι Εθελοντές και ο Σύλλογος Γυναικών Μεσσήνης, ο Πάμισος και ο Ο.Α.Μ. Μετά τα λόγια και τις.. απονομές, σειρά πήρε η μουσική και το τραγούδι με το γλέντι να κρατά μέχρι... αργά.

Π.Φ.