Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016 14:47

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Στην Τρίπολη η Καλαμάτα B.C.

Γράφτηκε από τον
Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Στην Τρίπολη η Καλαμάτα B.C.

Δέκατη τέταρτη αγωνιστική σήμερα και αύριο στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με την πρωτοπόρο και αήττητη της βαθμολογίας Καλαμάτα B.C. να αγωνίζεται στην Τρίπολη με τους Δρομείς και την Καλαμάτα '80 να υποδέχεται στην Τέντα τον ΓΣ Μεσσήνης.

Σημαντικό ενδιαφέρον έχουν και τα υπόλοιπα παιχνίδια του προγράμματος ΝΟ Πύλου-ΓΣ Γαργαλιάνων, Ατλας-Απόλλωνας Τρίπολης, ΑΕ Σπάρτης-Ακάδημος και Γύθειο- Ευκλής

ΝΟ ΠΥΛΟΥ - ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι του διημέρου με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι αυτό που θα γίνει στις 4 το μεσημέρι στο κλειστό της Πύλου μεταξύ του γηπεδούχου ΝΟΠ και του ΓΣ Γαργαλιάνων. Και οι δύο αντίπαλοι σε αυτήν την συνάντηση που θα σφυρίξουν οι Κυριακόπουλος, Ρίζος θα ζητήσουν για τους δικούς τους λόγους τη νίκη με τους γηπεδούχους βέβαια να έχουν το προβάδισμα που τους δίνει η έδρα.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80 - ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Με διαιτητικό δίδυμο τους Κυριακόπουλο, Ρίζο θα γίνει στις 8 το βράδυ στην Τέντα το άλλο μεγάλο σημερινό παιχνίδι μεταξύ της Καλαμάτας '80 και του ΓΣ Μεσσήνης. Στόχος και των δύο ομάδων που θα παραταχθούν χωρίς ουσιαστικές απουσίες είναι να διεκδικήσουν με όλες τους τις δυνάμεις την νίκη η οποία θα τους κρατήσει κοντά στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

ΓΥΘΕΙΟ - ΕΥΚΛΗΣ

Την νίκη που μπορεί να κρατήσει ακέραιες τις όποιες ελπίδες σωτηρίας μπορεί να του ανήκουν θα ψάξει αύριο το μεσημέρι στις 4 στο κλειστό του Βλαχιώτη το Γύθειο με αντίπαλο τον βαθμολογικά αδιάφορο αλλά ικανό για κάθε αποτέλεσμα Ευκλή Καλαμάτας. Διαιτητικό δίδυμο της αναμφισβήτητα ενδιαφέρουσας συνάντησης θα είναι οι Δούβρης και Καρδαράς.

ΑΤΛΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με βασικό ζητούμενο την νίκη λόγω της προσπάθειας που κάνουν να απομακρυνθούν από τις χαμηλες βαθμολογικές θέσεις θα παραταχθούν στις 4.30 το μεσημέρι στην Τέντα ο γηπεδούχος Ατλας με τον φιλοξενούμενο Απόλλωνα Τρίπολης. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Κυριακόπουλος και Μαγκαφας.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ - ΑΚΑΔΗΜΟΣ

Σημαντική αναμέτρηση είναι και αυτή που θα γίνει στις 6.30 το απόγευμα στο κλειστό της Λακωνικής πρωτεύουσας με αντιπάλους την γηπεδούχο ΑΕ Σπάρτης και τον Ακάδημο Καλαμάτας. 

Αγωνιστικά οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς προβλήματα ενώ από τους φιλοξενούμενους θα υπάρξουν απουσίες της τελευταίας στιγμής. Διαιτητικό δίδυμο της συνάντησης θα είναι οι Αναστόπουλος και Χρισόπουλος.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.

 

Σπουδαίο παιχνίδι θα γίνει στις 8 το βράδυ στο κλειστό της Τρίπολης όπου οι γηπεδούχοι Δρομείς θα υποδεχθούν την πρωτοπόρο και αήττητη του βαθμολογικού πίνακα ομάδα της Καλαμάτας B.C. Και οι δύο αντίπαλοι θα ζητήσουν την νίκη με τους φιλοξενούμενους βέβαια να έχουν για αυτό το προβάδισμα παρά τις απουσίες τους. Διαιτητές της σπουδαίας αυτής αναμέτρησης θα είναι οι Ρίζος και Καρνέζης.