Δευτέρα, 21 Μάρτιος 2016 19:33

Υπέγραψε με τη FIBA ο Άρης!

Γράφτηκε από τον

Η συμφωνία του Άρη με τη FIBA είναι πλέον γεγονός, με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Νίκο Λάσκαρη, να υπογράφει τη Δευτέρα (21/3) συμβόλαιο με την παγκόσμια ομοσπονδία μπάσκετ για το Champions League. 

Στο Champions League του μπάσκετ θα συμμετέχει και με τη… βούλα ο Άρης, την επόμενη σεζόν! Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Νίκος Λάσκαρης, ήταν τη Δευτέρα (21/3) στο Παρίσι και υπέγραψε το σχετικό συμβόλαιο με την παγκόσμια ομοσπονδία. 

Αναφερόμενος στους λόγους που επέλεξε να αγωνίζεται ο Άρης από την προσεχή σεζόν στη νεοσύστατη διοργάνωση, ο Νίκος Λάσκαρη δήλωσε: «For the love of Basketball (μτφ: Για την αγάπη μας για το μπάσκετ)» και πρόσθεσε: «Επιλέξαμε το Champions League για την διαφάνεια, την αξιοκρατία, τον επαγγελματισμό και την μεγάλη προοπτική που έχει». 

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης των «κίτρινων» ανέβηκε στο βήμα (κατόπιν σχετικής πρόσκλησης των μελών της FIBA) και μίλησε για εσωτερικά ζητήματα της λίγκας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως είναι μία: «διάφανη διοργάνωση που θα μπορέσουν να αναδειχθούν νέοι παίκτες, νέα ταλέντα και θα αναμετρώνται οι καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ: 

«Ο ιδιοκτήτης της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Νίκος Λάσκαρης, υπέγραψε σήμερα (21/03) στο Παρίσι pre-contract με την FIBA για το “Champions League”».

Πηγή: sport-fm.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ